Nederlandse première in Zwols Fraterhuis

Zwolle – Het Fraterhuis vertoont op 31 oktober de Nederlandse première van het intrigerende tweeluik ‘The Disappearance of Eleanor Rigby: Him & Her’. Dit liefst drie uur durende meesterwerk van Ned Benson vertelt het liefdesverhaal van Conor en Eleanor.

Het huwelijk Conor (James McAvoy) en Eleanor (Jessica Chastain) loopt op haar einde. Hoewel ooit gelukkig getrouwd zijn ze door een mysterieuze gebeurtenis van elkaar vervreemd geraakt. Als Eleanor opeens terugkeert naar haar familie en alle contact met Conor probeert te vermijden rijst steeds meer de vraag waarom hun relatie stuk liep.

Twee invalshoeken, één verhaal
Regisseur Ned Benson vertelt het liefdesverhaal eerst vanuit het perspectief van Conor, en daarna uit dat van Eleanor. Allebei denken ze terug aan hun relatie en waarom ze ooit zoveel van elkaar hielden. Door de verassende keuze om beide verhalen apart te vertellen worden langzaam alle details onthuld.

‘The Disappearance of Eleanor Rigby: Him & Her’ gaat op 31 oktober om 20.00 uur in première in het Fraterhuis. Daarna is de film tot 12 november te zien in het Fraterhuis. Het is verstandig om vooraf te reserveren via www.filmtheaterfraterhuis.nl. Bezoekers kunnen ook via de website e-tickets kopen en printen, dan hoeven zij niet langs de kassa.

Artikel delen:

Reageer