Menso Alting opent deuren voor nieuwe studenten

Zwolle – Geïnteresseerd in een (vervolg)opleiding op het gebied van economie, welzijn of gezondheidszorg? Kom dan naar het Open Huis van ROC Menso Alting op donderdag 13 november aan de Assendorperdijk 55 in Zwolle. Toekomstige studenten, ouders en andere belangstellenden kunnen van 17.00 – 21.00uur kennismaken met docenten en huidige studenten en antwoord krijgen op hun vragen over de mbo-opleidingen van ROC Menso Alting.

Jongeren die graag aan de slag willen in de gezondheidszorg of welzijnssector en goed kunnen organiseren, sociaal en zorgzaam zijn, kunnen bij Menso Alting Zwolle diverse mbo-opleidingen (niveau 2 t/m 4) volgen. Voor jongeren met een ondernemende, commerciële en dienstverlenende instelling zijn er ook mbo-opleidingen op het gebied van Office & Management (hoofdrichtingen detailhandel en marketing/ communicatie) en Handel & Commercie (hoofdrichtingen bedrijfsadministratie en secretarieel).

Het open huis maakt onderdeel uit van BeLeef Zwolle Studentenstad, een initiatief van negen Zwolse onderwijsinstellingen (Landstede, Deltion, Cibap, De Groene Welle, Katholieke Pabo, Windesheim, Viaa, Artez en Menso Alting). De scholen bieden tussen 5 en 18 november een inspirerend programma aan met allerlei activiteiten om toekomstige leerlingen, studenten, ouders en docenten in het voorgezet onderwijs kennis te laten maken met Zwolle als studentenstad en studiestad. We zijn namelijk trots op Zwolle en willen dit graag laten zien! Onderdeel van BeLeef Zwolle Studentenstad is ook op de Studiebeurs Zwolle op 5 en 6 november. Menso Alting Zwolle is een kleinschalige school voor leerlingen uit een grote regio: van Salland tot aan de kop van Overijssel en de Noordwest-Veluwe. Momenteel heeft Menso Alting ruim 800 studenten.

Artikel delen:

Reageer