Studenten Deltion treden op in De Spiegel

Zwolle – De laatstejaars studenten van de opleiding Artiest Muziek van het Deltion College verzorgen op 3 november een muziekoptreden in Odeon De Spiegel theaters. De muziekproductie is één van de vier optredens die tot stand is gekomen uit het samenwerkingsverband tussen Odeon De Spiegel theaters en het Deltion College. Onder de noemer StudentsOnStage geeft Odeon De Spiegel theaters jong talent in opleiding een podium.

In een informele sfeer spelen de muzikanten verdeeld over drie verschillende podia gevarieerde nummers voor jong en oud. "Van akoestische klanken tot scheurende gitaren. Op deze avond komt van alles voorbij. Het wordt een tof optreden waarin we als jonge artiesten kunnen laten zien wat we in huis hebben. We hebben er ontzettend veel zin in!", vertellen studenten Remco Ledder en Allard de Bruijne.

De avond wordt gepresenteerd door studenten van de opleiding Artiest Drama. Daarnaast zorgen de studenten van de opleiding Podiumtechniek ervoor dat alles achter de schermen vlekkeloos verloopt.

Het optreden vindt plaats op 3 november om 20.30 uur (aanvang 20.00 uur). Kaarten voor het optreden zijn verkrijgbaar via de website van Odeon De Spiegel theaters www.odendespiegel.nl en kosten vijf euro p.p.

Artikel delen:

Reageer