Hockeyinterland Nederland – Duitsland in Zwolle

Zwolle – Dinsdag 18 november spelen de nationale dameshockeyteams van Duitsland en Nederland om 18.30 uur een interlandwedstrijd tegen elkaar op Sportpark Het Hoge Laar.

Voorafgaand aan de interland op dinsdag is er op maandag 17 november om 17.00 uur een oefenwedstrijd van Nederland tegen Duitsland. Die oefenwedstrijd is bij uitstek een uitgelezen kans voor onze jongste jeugd om samen met hun ouders te genieten van hockey op het allerhoogste niveau. Onder leiding van de nieuwe bondscoach Sjoerd Marijne worden beide dagen benut als laatste voorbereiding op de Champions Trophy, welke van 29 november tot en met 7 december worden georganiseerd in Argentinië. Naast Nederland doen daaraan ook Argentinië, Australië, China, Engeland, Duitsland, Japan en Nieuw-Zeeland mee. HC Zwolle is de trotse gastheer en organiseert samen met de KNHB dit voor onze regio unieke spektakel. Een primeur voor onze jonge vereniging en dat wordt vast voor iedereen een onvergetelijke ervaring, zeker ook de interland op 18 november.

Voor alle hockeyliefhebbers een niet te missen evenement. Voor de (jeugd)leden, ouders van HC Zwolle en iedereen die iets met hockey heeft. HC Zwolle verwacht op dinsdag 18 november veel publiek van hockeyverenigingen uit de regio.

Kosten:

Interlandwedstrijd op 18 november een toegangsprijs van € 5,- in de voorverkoop. Kaarten hiervoor zijn uitsluitend via de website van HC Zwolle vanaf heden te koop. Klik op de banner voor kaarten. Wees er wel snel bij want we verwachten veel publiek en het aantal beschikbare kaarten is best veel, maar op is op!

Eventueel nog beschikbare kaarten op de dag zelf zijn te koop bij de ingang van het sportpark voor € 7,- per stuk. Graag betalen met gepast geld. Er is geen gelegenheid om met een pinpas te betalen.

Tip: kom op tijd, bijvoorbeeld al rond 17.00 uur. We verwachten veel publiek. Het sportpark is vanaf 16.30 uur toegankelijk. Om 17.30 uur beginnen de teams aan hun warming-up. Dat is natuurlijk ook al leuk om naar te kijken. Aanvang wedstrijd: 18.30 uur.

Toegang oefenwedstrijd 17 november
Een uitgelezen kans voor onze jongste jeugd om samen met hun ouder(s) hun idolen aan het werk te zien. De oefenwedstrijd op maandag 17 november (17.00 uur) is vrij toegankelijk. Wel vragen we bij de entree een vrijwillige bijdrage van € 1 per persoon. Daarvoor krijg je dan wel een lot en ding je mee naar prachtige prijzen waaronder een gesigneerd shirt van het Nederlands elftal! Zie voor meer info loterij verderop.

HC Zwolle verwacht voor deze middag naast veel eigen jongste jeugdleden met hun ouder(s) en jeugdleden HCZwolle, ook veel scholieren uit Zwolle. En naar wat we inmiddels via de wandelgangen hebben opgevangen ook jeugdleden van omringende hockeyverenigingen.

Tip: Ook voor deze vriendschappelijke wedstrijd is het verstandig om ruim voor aanvang van de wedstrijd aanwezig te zijn, bijvoorbeeld zo rond de klok van half vier. Om 16.00 uur beginnen de teams met hun warming-up. Aanvang wedstrijd: 17.00 uur.

 

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer