Jopie van Kilsdonk zaalvoetbaltoernooi 2014

Zwolle – Op zaterdag 27 december as. organiseert Zaalvoetbalvereniging WRZV het 37ste Jopie van Kilsdonktoernooi. Gedurende deze dag strijden zaalvoetbalteams uit de gehele regio in de WRZV hallen om de felbegeerde Jopie van Kilsdonk wisselbeker.

Het Jopie van Kilsdonktoernooi wordt nu alweer voor de 37ste keer georganiseerd door de WRZV Zaalvoetbalvereniging. Het is een toernooi, dat in de ‘zaalvoetbalwereld’ grote bekendheid geniet. Dit jaar is de organisatie voornemens om het nog grootser aan te pakken!

“Het gaat goed met het zaalvoetbal in Zwolle, als WRZV zijn we dit seizoen gegroeid naar liefst 68 teams, welke wekelijks in actie komen in de reguliere zaalvoetbalcompetitie. Het Jopie van Kilsdonktoernooi wordt toch een beetje door de teams als soort van ‘toetje’ en een leuke afsluiting van het kalenderjaar gezien. Vorig jaar hebben maar liefst 32 teams deelgenomen aan het toernooi en dit is echt het maximum. Ook deze editie streven we naar het maximale aantal teams en gezien het aantal aanmeldingen dat we nu al hebben gaat dit zeker lukken. Het Jopie van Kilsdonktoernooi zal net als vorig jaar weer een gezellig familiefeest worden, waar overdag wordt gevoetbald en ’s avonds met je vrienden en / of familie onder het genot van een hapje en drankje gezellig wordt afgesloten”, aldus Freddy Eikelboom, voorzitter van Zaalvoetbalvereniging WRZV.

Zowel teams uit de stad als ook van buiten de stad kunnen zich inschrijven voor het toernooi. Het toernooi staat bekend om zijn gezelligheid, sportiviteit maar zeker ook de grote attractiviteit door onder andere de (regionale) deelnemende teams. Er is plaats voor maximaal 32 teams, die verdeeld over de twee zalen zullen strijden om de felbegeerde wisselbeker. De laatste editie is gewonnen door het WRZV team Bordeaux Groen. Zijn wonnen in 2013 in een zinderende finale van het vriendenteam FC Friends uit Zwolle.

Uiteraard heeft de WRZV Zaalvoetbalvereniging sportiviteit en Fair Play zeer hoog in het vaandel staan. De winnaar van de Fair Play wordt natuurlijk beloond met de sportiviteitsprijs.

Het toernooi begint op zaterdag 27 december rond 9.00 uur en de prijsuitreiking is om circa 18.00 uur. De avond wordt op gezellige en feestelijke wijze afgesloten. De deelnamekosten bedragen € 75,- per team en inschrijven is vanaf nu mogelijk door een inschrijfformulier af te halen bij de WRZV-hallen. U kunt natuurlijk ook een digitale versie aanvragen door een mail te sturen naar voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Voor meer informatie: Freddy Eikelboom (WRZV Zaalvoetbalvereniging) 06-12076740

Artikel delen:

Reageer