Start ambachtelijke Lekkerbekkenmarkt

Zwolle – Vanaf 8 november 2014 wordt de binnenstad van Zwolle iedere maand opgevrolijkt door de Lekkerbekkenmarkt. Het is een markt vol ambachtelijke streekproducten met een eerlijk verhaal. In de luwte van de Grote Kerk ligt het gezellige Grote Kerkplein met aangrenzend de Luttekestraat.

Omlijst door restaurants en cafés is dit het ideale decor voor een markt voor lekkerbekken uit alle windstreken. Als culinaire hoofdstad van het oosten heeft Zwolle, met onder meer het Vechtdal, een achtertuin waar de zaligste producten worden gemaakt. Denk hierbij aan de lekkerste worsten en de romigste kazen. De kraamhouders kunnen uiteraard alles vertellen over de producten die ze aanbieden omdat ze deze vaak zelf hebben gemaakt. Dat maakt een bezoek aan de markt nou net zo bijzonder.

In zeer korte tijd hebben zich meer dan vijfentwintig producenten van streekproducten uit heel Nederland aangemeld om van deze markt een groot succes te maken. Onder de standhouders bevindt zich een keur van aansprekende namen zoals Slagerij Ter Weele uit Oene en liefhebbers van paarse boerenkool en regenboogsnijbiet kunnen hun hart ophalen bij Biogroente@home uit Balkbrug. Op www.lekkerbekkenmarkt.nl vindt u een actuele lijst met aanwezige standhouders.  

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)