Hedon verrast met babyconcert

Zwolle – Hedon staat altijd al voor een breed programma met voor elk wat wils. Wie het programma van het Zwolse poppodium doorkijkt ziet dat er nu ook voor de jongere doelgroep van alles te doen is. Zelfs aan de allerkleinsten is gedacht, want in december wordt een heus babyconcert georganiseerd.

Kinderen in de leeftijd 4-6 jaar kunnen terecht bij De Rattenvanger van Hamelen en 29 november staat de elfjarige Aliyah op het podium. Wie met het hele gezin naar Hedon toe wil doet er verstandig aan zondag 22 februari alvast te blokkeren in de agenda, dan is het namelijk tijd voor familiedag Rock The Family. Hedon opent in samenwerking met Doomijn op 28 december haar deuren nu ook voor de aller, allerkleinsten. Het 1001 nacht babyconcert is een unieke muzikale belevenis waarbij de baby’s worden meegenomen in de wereld van muziek, licht en kleuren. In de veilige aanwezigheid van papa of mama wordt onder professionele begeleiding, een ambiance gecreëerd waarbij het muzikale oor van je baby wordt gestimuleerd terwijl ontspanning bovenaan staat.

Muziek wordt live gespeeld door de aanwezigheid van een violist, dwarsfluitist, contrabasist en een saxofonist. De baby’s mogen zelf ook de instrumenten aftasten en samen met papa of mama de instrumenten verkennen. Er  is ruimte voor 20 baby’s en één begeleider per “concert”. Overige gasten mogen langs de kant meekijken.

Artikel delen:

Reageer