WINDKRACHT 12 eerste wapenfeit van Stadkamer

Zwolle – Stadkamer is de organisatie die ontstaat uit de fusie tussen Bibliotheek Zwolle, kunstencentrum Muzerie en Kunst & Zo. Stadkamer organiseert van 3 tot en met 20 november 2014 WINDKRACHT 12 kennisweken over de kracht van cultuureducatie. Er zijn lezingen en workshops voor professionals in onderwijs, cultuureducatie en amateurkunstbeoefenaars.

 

windkracht_12.jpg 

 

Van 3 tot en met 20 november a.s. biedt Stadkamer in oprichting aan professionals en amateurkunstbeoefenaars een interessant programma van workshops en lezingen over cultuureducatie. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer onderzoekend leren, talentontwikkeling, creativiteit en procesgericht onderwijs. Wetenschapper Dick van de Wateren geeft 6 november een lezing over het belang van creativiteit in het onderwijs. WINDKRACHT 12 maakt onderdeel uit van het programma Cultuureducatie met Kwaliteit.

WINDKRACHT 12 is bedoeld voor schooldirecteuren, leerkrachten en docenten, cultuuraanbieders, (educatie)medewerkers van culturele organisaties en (bestuurs-)leden van amateurkunstverenigingen in Zwolle.

 

Het volledige programma is te vinden op www.cultuureducatiezwolle.nl/windkracht-12. Deelname is kosteloos, aanmelden voor een of meerdere activiteiten kan via de website.

Artikel delen:

Reageer