Berkum Blues Night

Zwolle – Op zaterdag 8 november wordt de 5e Berkum Blues Night gehouden. Ook dit keer heeft de organisatie een band kunnen bespreken die tot de absolute top van de Nederlandse blues gerekend mag worden: The Veldman Brothers!

Op de eerste Berkum Blues Night in 2011 zorgden ze ook al voor een knallend blues feest dus een verdere intro behoeven ze niet. Dit jaar bestaan ze 10 jaar dus voor beiden een reden om een feestje te vieren. Vanaf 2015 verandert de ritmesectie van The Veldman Brothers. De Blues Night in Berkum is een uitgelezen kans om de oude bezetting met drummer Marco Overkamp en bassist Donald van der Goes nog een keer mee te maken. In het voorprogramma staat Cigarbox Henri and Friends en in de pauze het blues-rock duo Science Friction. Dit belooft een jubileum te worden dat u niet mag missen!

De zaal gaat open om 20.30 uur en het voorprogramma begint om 21.00 uur, dus kom op tijd. Kaarten in de voorverkoop vanaf 24 oktober in de Weijenbelt en bij Plato voor slechts € 6,- . Kaartverkoop aan de zaal voor € 7,50. Place to be: De Weijenbelt, Campherbeeklaan 82, Zwolle (Berkum). Meer informatie is te vinden op www.berkumbluesnight.nl en op de website van de wijkvereniging www.wijkverenigingberkum.nl .

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer