Coldplace een waardige tribute band

Zwolle – Het leek even of de Coldplay donderdagavond in Zwolle was. Vanuit Hedon klonken de klanken van de immens populaire band. Het was niet wat het leek, maar Coldplace was een waardig alternatief. Zo’n 125 fans van de Coldplay sound waren deze avond naar het poppodium gekomen. Zij vonden het optreden prachtig, zongen de bekende hits mee en er werd gedanst.

dsc_2840.jpg

Coldplace is gevormd door echte Coldplay fans en is een tribute band waarvan de kwaliteit en ervaring op het podium ongeëvenaard is. Ze willen het gevoel van een Coldplay concert zo realistisch mogelijk overbrengen en worden erkend als de meest authentieke tribute band. In 8 jaar heeft de band meer dan 400 shows gespeeld in Engeland en daar buiten. Coldplace komt akelig dicht bij het origineel. De mannen stonden op festivals waar Bob Geldof, KT Tunstall, Ringo Starr en Roxette ook op het affiche stonden; niet niks voor een coverband. Coldplace weet wat er wordt verwacht van een tribute show. Of het nu een concert in een club, bij een huwelijk of voor 30.000 man is, de heren weten altijd de Coldplay harten sneller te doen kloppen.

dsc_2848.jpg 

dsc_2858.jpg 

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Goedenmiddag,

    Het was een geweldige avond!!! Wij als “grote” fans van Coldplay hebben vreselijk genoten van deze bijzondere avond!! Hopen dat ze zeker weer terug komen, want wij zijn ervan overtuigd dat deze band het echt gaat maken. Het is zeker een hele goeie alternatief voor de originele band…. nogmaals Coldplace” Thank you!!!!!”

    Diana ( Groningen)

Reageer