FC Zwolle niet compleet tegen TOP Oss

De selectie van Jan Everse zal vrijdagavond niet compleet zijn. Een zestal spelers zal de wedstrijd tegen TOP Oss niet meespelen wegens een blessure. Er zijn niet alleen spelers geblesseerd vanavond, ook de hoofdtrainer kampt met een blessure. Hij is gisteren geopereerd aan zijn knie en werd na afloop verrast door stadionspeaker Peter Vader.

Eric Botteghin heeft zijn mediale band (knie) gescheurd. De twintigjarige Braziliaan zal de komende zes weken uitgeschakeld zijn. Petri Oravainen zal de wedstrijd van vanavond missen vanwege een enkelblessure. Verwacht wordt dat hij volgende week weer volop meetraind. De looptrainingen hebben bij Marcel Kleizen zijn vruchten afgeworpen. Vanaf morgen mag de FC Twente-huurling weer met de bal trainen.

Bram van Polen heeft deze week half meegetraind. Als er geen terugslag komt, zal hij vanaf volgende week weer volledig meetrainen.

De revalidatie van Jordy Zuidam verloopt goed. De verwachting is dat hij over drie weken weer aan zal sluiten bij de selectie.

Met de enkelblessure van Juscemar Borilli gaat het de goede kant op. Hij heeft deze week gedeeltelijk meegetraind en zal volgende week aansluiten bij de selectie.

Hoofdtrainer Jan Everse is gisteren geopereerd aan zijn knie. Na de operatie moest hij een aantal uren in het ziekenhuis blijven en daar werd hij verrast door stadionspeaker Peter Vader. Peter Vader, die in het dagelijks leven werkt voor de Cliniclowns, wist Everse goed op te vrolijken kort na zijn operatie.

fczwolle.nl

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer