SOULSTAR EP-release: 7 Signs of Life

Zwolle – De Zwolse electro-rockers presenteren zaterdag 8 november hun tweede EP: 7 Signs of Life in de kleine zaal van Hedon. Na hun eerste EP Face the Music in 2011 nam Soulstar in 2012 wat tijd vrijaf zich te bezinnen op hun muzikale richting, de bouw van hun eigen studio en het schrijven van nieuw materiaal met als resultaat een 2e EP.

pressphoto-soulstar-hd-1920.jpg

Zeven thema’s, zeven songs, 7 Signs of Life.
Herkenbare thema’s als verlangen, sex, jaloezie, dood en liefde zijn net al zo uiteenlopend als de muzikale richting die Soulstar op dit nieuwe album bewandeld. Electro, funk, rock en dance overgoten met een licht 80’s sausje. Verwacht live een harde, uitdagende en energieke avond, maar tegelijkertijd ook kritisch, grappig, warm & liefdevol.

Met een nieuwe drummer (Marco de Haan, ex-Hey Kid) en een nieuwe gitarist (Alejandro del Puente, ex-Audioporn) is de band live energieker dan ooit. Toegang gratis en kom op tijd, want vol=vol!

U kunt een preview van het album beluisteren via http://www.thisissoulstar.com. Bringing the electro-funk-rock-dance into the future, baby!

Artikel delen:

Reageer