Pool aangehouden met gestolen auto

Zwolle – Een 26-jarige Pool is vrijdagmorgenvroeg 31 oktober op de N35 bij Wythmen aangehouden met een gestolen auto. Kort daarvoor had hij aan de Ceintuurbaan benzine getankt zonder te betalen.

politienieuws_logo.jpg

De in Kreileroord gestolen auto werd door het ANPR systeem boven de A28 bij Hattemerbroek gesignaleerd. De auto reed richting Meppel. Kort daarna meldde een medewerkster van het benzinestation dat er met deze auto benzine was getankt en niet was afgerekend. Geattendeerde politiemensen troffen de weggereden auto en bestuurder kort daarna aan. De man is ingesloten. Tegen hem wordt een nader onderzoek ingesteld.

Artikel delen:
Reacties 17
 1. Dus niet he,als ze 1 maal ondekt hebben wat in Nederland mag en kan wordt het werktempo rap minder en klagen ze net zoveel als de meeste Nederlanders.

 2. Bericht door ziezo, op 31 oktober 2014 19:43
  Dus niet he,als ze 1 maal ondekt hebben wat in Nederland mag en kan wordt het werktempo rap minder en klagen ze net zoveel als de meeste Nederlanders.

  Kwestie van op de juiste manier integreren dus.

 3. Deze Pool heeft wel vriendjes………8)

  wee Polen van 24 en 35 jaar uit Sibculo zijn afgelopen nacht in Enschede aangehouden, Ze waren er na een aanrijding met hun auto vandoor gegaan.
  De politie trof afgelopen nacht een lege auto met forse schade aan die tegen een geluidswal aan de Brouwerslaan in Enschede stond geparkeerd. De ruiten waren kapot en meerdere banden waren lek. Gezien de bloedsporen ging de politie ervan uit dat de inzittende gewond moest zijn geraakt door de aanrijding.
  Een getuige liet ter plekke weten dat hij verderop bij een carpoolplaats twee personen had gezien waarvan er één een hoofdwond had. Agenten hebben de mannen even later aangesproken. Ze zijn aangehouden. Het rijbewijs van de 35-jarige die gewond was aan zijn hoofd en onder het bloed zat, is ingevorderd. Hij bleek zwaar onder invloed van alcohol. Ook de andere man had gedronken. Beiden zijn meegenomen naar het politiebureau

 4. Ik heb verschillende hoogopgeleide en al jarenlang hard werkende Poolse collega’s. Mag ik nu concluderen dat alle Polen hoogopgeleid en hard werkend zijn?

Reageer