College op bezoek bij bedrijven en instellingen

Zwolle – Het voltallige college van burgemeester en wethouders gaat weer de stad in. Tijdens het ‘College op Bezoek’ op dinsdag 4 en woensdag 5 november 2014 legt zij (gesplitst of voltallig) een groot aantal bezoeken af. Hiermee zoekt het college verbinding met ondernemers, jongeren, instellingen, verenigingen en scholen. 

 

Zo gaan René de Heer en Filip van As ‘Tekenen op Muziek’ bij Cibap vakschool voor verbeelding. Henk Jan Meijer en Ed Anker nemen plaats in de schoolbanken bij Hilal (Islamitische basisschool). Jan Brink en Ed Anker helpen cliënten op Zorgboerderij 

De Huppe bij hun werkzaamheden. Henk Jan Meijer en Jan Brink lopen stage bij het animatieteam van Speelparadijk Djambo Kidsplay en Nelleke Vedelaar gaat samen met haar collega’s Filip van As en Jan Brink winkelen bij ‘zelfbedieningsvrijmarkt’ mijnTafel. Het ‘College op Bezoek’ wordt afgesloten met een gezamenlijk diner bij Resto VanHarte. Het college is daar één van de gasten. Ook in 2015 wordt het ‘College op Bezoek’ georganiseerd. Burgemeester en wethouders gaan dan drie keer (twee dagen) op pad.

Artikel delen:

Reageer