Doomijn en Sportservice winnen Challenge

Zwolle – Drie weken geleden daagde de burgemeester heel Zwolle uit voor de Opvoedweek Challenge. Met de vraag ‘En wat doe JIJ aan positieve groepsvorming?’ konden inwoners van Zwolle aan de slag om het leukste, meest inspirerende of verrassende filmpje te maken. Gisteren werden de mooiste filmpjes beloond met een prijs, maar de Challenge gaat door!

njg.jpg 

Deze week staat Zwolle in het teken van positief opvoeden. Op meerdere plekken in Zwolle worden workshops en activiteiten over weerbaarheid, positief opvoeden en groepsvorming  gegeven. En om te laten zien wat positieve groepsvorming is, is de Challenge gestart, geïnspireerd op de Ice Bucket Challenge waarbij men elkaar uitdaagt een origineel filmpje te maken. De winnaars werden gisteren bekend gemaakt: BSO Doomijn aan de Staatssecretarislaan won een leuk uitje voor de hele groep met hun filmpje over een positieve start van het nieuwe schooljaar, waarbij vakantiefoto’s worden gebruikt om elkaar te leren kennen. De andere prijswinnaar was Sportservice Zwolle, die vier Fair Play regels in al hun activiteiten laten terug komen.

Tijdens de finale riep de organisatie op vooral door te gaan met filmen. Ook als je niet bent uitgedaagd, is jouw filmpje van harte welkom! Bekijk de inzendingen en de spelregels op www.njgzwolle.nl.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer