Hondenspeelweide bij Wijkboerderij de Eemhoeve

Zwolle – Zaterdag 8 november om 14.00 uur wordt de hondenspeelweide bij Wijkboerderij de Eemhoeve officieel geopend door wijkwethouder Filip van As. Na de officiële openingshandeling is er van 14.00 tot 16.00 uur van alles te doen voor de honden en hun baasjes. 

 

hondenspeelplaats1.jpg

Op initiatief van een aantal omwonenden van de wijkboerderij die een hond bezitten is één van de weilanden van de Eemhoeve omgetoverd tot een echte, omheinde, hondenspeelweide. Er zijn diverse speelattributen geplaatst waar de honden naar hartenlust kunnen ravotten en spelen. Ze kunnen de heuvels op rennen en er is een langere route die helemaal rond loopt. De hondenbezitters uit de buurt zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest met het verwijderen van brandnetels en takken, zodat de honden nu veilig kunnen spelen. Ondanks dat de weide nog niet officieel geopend is, is het al een echte ontmoetingsplek geworden, voor zowel honden als hun baasjes. Er zijn zaterdag onder andere een hondentrimsalon aanwezig en de hondenspeel-o-theek.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Komen er ook speciale voorzieningen in de openbare ruimte voor de cavia en de goudvis? Die van mij willen er ook wel eens uit en we gaan toch geen hondenbezitters voortrekken neem ik aan?

Reageer