Ecodrome overgedragen aan ´TiZwolle

Zwolle – Met de ondertekening van het contract door wethouder René de Heer en directeur Martyn Besselsen is de overdracht van het voormalige Ecodrometerrein aan ´TiZwolle een feit. Begin oktober werd bekend dat de eigenaren van Summercamp Heino het terrein gaan ontwikkelen tot vrijetijdspark voor alle leeftijden. Nadat de buurt is geïnformeerd over de plannen en ook de gemeenteraad positief reageerde stond niets de overdracht meer in de weg. 

 

 tizwolle.jpg

 

Straks kunnen naast groepen kinderen en jongeren, ook individuele bezoekers, families, gezinnen, vriendengroepen en collega’s er terecht voor een divers aanbod aan activiteiten. Het terrein zal zo ingericht worden dat bezoekers er zowel met mooi als met minder goed weer goed terecht kunnen. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het groene en blauwe karakter van het terrein. Het is de bedoeling dat het park nabij het centrum van Zwolle vanaf medio 2015 gefaseerd wordt opengesteld voor een dag of dagdeel vermaak. Later zal daar ook een groepsaccommodatie met 300 bedden aan toegevoegd worden. Hiervoor moet eerst het bestemmingsplan nog worden aangepast.

De plannen voor de inrichting van het terrein in Zwolle worden in de komende maanden verder uitgewerkt en afgestemd met de buurt. Wanneer ze concreter zijn zullen ze worden gepresenteerd. De bewoners en ondernemers in de omgeving zijn schriftelijk en tijdens een inloopavond geïnformeerd over de plannen. Verdere ontwikkelingen zijn te volgen op www.tizwolle.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Ecodrome overgedragen aan ´TiZwolle”

Reacties zijn gesloten.