Koplopers pakken volle winst in WRZV competitie

Zwolle – Afgelopen week wisten de koplopers, wie in actie kwamen de wedstrijden vrij gemakkelijk te winnen en blijven daardoor de ranglijst aanvoeren in de verschillende klassen op de maandag en woensdagavond.

Koploper Vastgoed Dalfsen uit de hoofklasse B had een makkelijke avond tegen Poppe Advocatuur. Op de laatste woensdagavond in oktober wist Poppe geen enkele raad met het goede spel van de ploeg uit Dalfsen en verloor met dubbele cijfers 1-10. De eerste wedstrijd van de avond was een leuk en spannend schouwspel tussen medekoploper FC Hummel en Krijtje FC. Uiteindelijk moesten beide ploegen genoegen nemen met een 5-5 gelijkspel. YBC verloor met 5-7 van de Blazende Veiligheid. Bordeaux Groen leed verrassend puntenverlies tegen promovendus Neptunes’12. In een boeiend duel stond na 50 minuten speeltijd een 2-2 gelijke stand op het scorebord. De Belgische Keizer 2 wist drie punten bij te schrijven door een 6-2 winst op Panhuis.

Op Wolters Recycling staat nog geen enkele maat. De koploper uit de hoofdklasse A wist ook Woord & Daad met 6-3 aan de zegekar te binden. Dozend wist in een leuk duel met 8-4 te winnen van Wehkamp.nl. Nico Brillen wist de eerste overwinning dit seizoen te boeken door in een spannend duel Opgezwolle met 8-7 te verslaan. Diaspora verloor met 2-3 van Stip Entertainment. DTG bleef in het spoor van koploper Wolters door met 7-5 te winnen van Argos Bebemus.

In de 1e klasse B wist The Green Room gemakkelijk de koppositie te behouden door een 7-3 overwinning op Styrinth. Mede koploper ZVV Pruts behield ook de ongeslagen status door een degelijke overwinning van 7-3 op Outsport. Karba wist wederom te winnen en versloeg het sterke Zwolle Zuid met 5-3. Ghana’82 was met 10-1 veel te sterk voor Amicitia Fortior. Sleuteldienst wist de derde positie op de ranglijst te behouden door met 7-5 te winnen van Torsades Trois Pointes. 

Nieuwkomer in de WRZV Zaalvoetbalcompetitie Tabonon Sportschool lijkt de gedoodverfde kandidaat om dit jaar te promoveren. De koploper won met 12-6 van AA Taxi Zwolle. De andere debutant Bafana Bafana liet geen “spaan” heel van Bola-Lah!Satu en won met 19-0. Au M’n Gurk verloor met 8-11 van Minoyu en Cycloon kwam net tekort tegen Present en moest een verliespartij incasseren. Asero Futsal won laat op de avond met 6-3 van OHM.

Komende week staan er leuke wedstrijden op het programma. Op maandag 3 november beginnen we om 18:30 uur met de wedstrijd Diaspora en Wolters Recycling en op woensdag 5 november starten we om 18:30 uur met de Eco Groen –  Poppe Advocatuur en Campingteam 3 – The Black Ties.

 

U kunt het nieuws, programma, uitslagen en standen volgens op www.wrzvzaalvoetbal.nl

Artikel delen:

Reageer