Jacqueline Govaert naar Hedon

Zwolle – Hoewel het verhaal van de succesvolle band Krezip in 2009 stopte ging frontvrouw Jacqueline Govaert vol goede moed door met twee sterke soloalbums tot gevolg. Maart 2014 verscheen het meest recente werk Songs To Soothe welke meteen de #1 positie in de Album Top 100 bereikte. Daarnaast zal het themalied voor 3FM Serious Request 2014 van haar hand zijn. Donderdag 6 november treedt ze op in Hedon.

 

jacqueline_govaert.jpg

De afscheidstournee van Krezip, die in de zomer van 2009 uitmondde in twee uitverkochte Heineken Music Halls, was nauwelijks achter de rug of de eerste soloplaat van frontvrouw Jacqueline Govaert, Good Life, was al in aantocht. “Ik ging gewoon door”, zegt ze daarover. “Puur op adrenaline. En daarna had ik een gevoel van “en nu?”.” In de zomer van 2013 vertrekt Jacqueline voor zeven weken naar Los Angeles om de opvolger Songs To Soothe op te nemen bij Mitchell Froom. Froom werkte met o.a. Paul McCartney, Ron Sexsmith, Elvis Costello, Crowded House, Sheryl Crow en liet Jacqueline opnemen met muzikanten die speelden met o.a. Jackson Browne, Todd Rundgren en Dolly Parton.

 

JACQUELINE GOVAERT

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                     : donderdag 6 november
Open                          : 20:00 uur 

Aanvang                     : 21:00 uur 
Entree                         : € 17,50

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, de avondkassa van Hedon en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)