Uniek concert Motörhead in Zwolle

Zwolle – De legendarische Engelse metalformatie Motörhead geeft op donderdag 20 november een concert in IJsselhallen Zwolle. Mogelijk is dit de laatste kans om de band van zanger/cultheld Lemmy Kilmister live in Nederland te zien.

 

motorhead_zwolle.jpg 

 

Als klassieke heavy-metal band wist Motörhead eind jaren ’70 en begin jaren ’80 als één van de eersten de energie van punk met metal te combineren. De kans dat Motörhead nog vaak zal optreden in Nederland is klein. Frontman Lemmy Kilmister (68) kwakkelt namelijk met zijn gezondheid. Rattink daarover: “De band is ‘still going strong’, maar of ze hierna nog gaan touren is maar zeer de vraag. In Zwolle presenteert Motörhead het nieuwe album ‘Aftershock’ dat vorig jaar uitkwam. Maar natuurlijk zullen ook oude hits de revue passeren.

Meer informatie
Tickets zijn online te bestellen via de website van Ticketmaster of via 0900 – 300 1250 (€ 0,45 p.m.). Op 20 november gaan de deuren van de IJsselhallen om 18.30 uur open. De entreeprijs bedraagt 55 euro in de voorverkoop en 60 euro aan de avondkassa (exclusief servicekosten). Zie www.ijsselhallen.nl voor meer informatie en de speciale hotelarrangementen.

Win kaarten voor Motörhead!
Wie vrijkaarten voor het Motörhead-concert wil winnen, stuurt voor 10 november een mail met het juiste antwoord op de vraag ‘Hoe heet het nieuwste album van Motörhead?’ naar verhuur@ijsselhallen.nl. Er zijn 5×2 entreetickets beschikbaar voor de gelukkige winnaars die door loting worden bepaald. Zij ontvangen automatisch bericht. Over de uitslag wordt verder niet gecorrespondeerd. 

Artikel delen:

Reageer