Voorlichtingsavond Thomas a Kempis College

Zwolle – Voor ouders met een zoon of dochter die volgend jaar naar het voortgezet onderwijs gaat is er op maandag 10 november een voorlichtingsavond op het Thomas a Kempis College. De avond is vooral bedoeld om ouders alvast op weg te helpen bij het maken van de overstap van hun zoon of dochter naar het voortgezet onderwijs.

Op het Thomas a Kempis College kunnen leerlingen terecht voor alle richtingen van vmbo, havo, atheneum en gymnasium. Ook is er onderwijs voor hoogbegaafde leerlingen (High Potential). De voorlichtingsavond is op maandag 10 november op het Thomas a Kempis College, Schuurmanstraat 1 in Zwolle. Ontvangst is om 19.30 uur.

Het Thomas a Kempis College staat bekend als de sportieve school. Wie dat wil, kan er veel sporten. Maar dat is niet wat de school bijzonder maakt. Op deze school leren de scholieren op een sportieve manier met elkaar omgaan, rekening houden met elkaar, samen werken aan een doel, omgaan met winnen en verliezen en genieten van een mooi resultaat.

Er is veel ruimte om te ontdekken wat de leerlingen leuk vinden en waar ze goed in zijn. Zo kunnen ze in de onderbouw vier uur per week besteden aan een class naar keuze: Art, Science & Health en Sports & Health. Wie meer uitdaging nodig heeft, kan meedoen aan het High-Potential traject of het Anglia-programma (Engels op een hoger niveau). Ook is het mogelijk vakken op een hoger niveau te volgen en met een examen af te ronden.

Artikel delen:

Reageer