Carla de Boer in het Biebcafé

Zwolle – Van 3 november tot en met 29 november exposeert Carla de Boer met de expositie ‘Beeldend gesproken’ in het Biebcafé van de Bibliotheek Zwolle. Het werk van deze kunstenares bestaat uit beeldende schilderijen die symbool staan voor haar persoonlijk leven.

afbeelding_carla_de_boer.jpg 

Carla de Boer schildert van kinds af aan en heeft al heel vroeg haar eigen stijl ontwikkeld. Kunst is voor de kunstenares communiceren met haar omgeving, laten zien wie ze is en wat ze wil bereiken in haar leven. Haar schilderijen ontstaan in het onderbewust zijn en komen tot uitdrukking in haar dromen. Dit werkt ze uit met acrylverf of olieverf op haar doeken. Carla de Boer laat in haar werk een opbouw zien ‘van het donker naar het licht’, waarbij het donker staat voor de moeilijke periodes in haar leven en het licht voor haar toekomst.

Kunstenaar aan het woord
Zaterdag 15 november geeft Carla de Boer tussen 14.00 en 15.00 uur een toelichting op de expositie en gaat met belangstellenden in gespr ek over haar werk. De expositie Beeldend gesproken is tot en met 29 november gratis te bezichtigen tijdens openingstijden van de Bibliotheek Zwolle Centrum (Diezerstraat 80).

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Aan de vorige reacties te lezen heeft ze nu al twee liefhebbers van haar schilderijen. Die gaan vast 15 november een uurtje vrij houden om kennis te maken.:)

  2. Zou ze meer van deze erotisch geladen kunst hebben dan benjie. Het is wel autobiografisch begrijp ik

    Carla de Boer laat in haar werk een opbouw zien ??van het donker naar het licht??, waarbij het donker staat voor de moeilijke periodes in haar leven en het licht voor haar toekomst.

  3. Het is maar wat je er in wil zien, @dick , waar het hart vol van is loopt de mond van over. Dat is de kunst. Ga kijken zou ik zeggen. In die mooie bibliotheek.

  4. Da’s niet voor nixxx een spreekwoord benjie. Knap idd dat ze dat spreekwoord in haar kunst verwerkt. Wat is je boodschap verder? Een nogal dwingende oproep: “Ga kijken!”… “Nee, dank je; waarom zou ik?”

Reageer