Handbaldames SV Zwolle boeken nipte winst

Zwolle – Zondag 2 november stond de thuiswedstrijd tegen CVO uit Vaassen op het programma voor de dames van handbal SV Zwolle. CVO stond na drie gespeelde wedstrijden met nul punten onderaan in de competitie, maar de dames uit Vaassen moesten zeker niet onderschat worden door de Zwolse club, aangezien de wedstrijden in het verleden altijd spannend waren tegen elkaar.

handbaldames.jpg 

Nadat het fluitsignaal klonk, opende Zwolle de score vanuit een snelle aanval door Valasia Englezos. De dekking aan de Zwolse kant stond erg sterk, waardoor CVO vanuit het spel moeilijk tot scoren kwam. Maar omdat Zwolle een aantal keer onnodig balverlies leed, wist CVO vanuit de break-out wel een aantal keer te scoren. Hierdoor kwam CVO al snel op een 1-4 voorsprong. Daarna pakte Zwolle de draad weer op en door een mooi afstandsschot van Mariska Jans, een paar break-outs en een strafworp ging Zwolle met een ruststand van 8-7 de kleedkamer in. 

Na de rust konden de dames van SV Zwolle zich niet meer herpakken als het eind van de eerste helft. Dit leidde dat de dames van CVO terugkwamen en zelfs even voor kwamen te staan met 11-9. Doordat Zwolle een paar keer de bal terug wist te bemachtigen door een goede verdediging, het  goed keepen van Taylor Onderberg en break-outs scoorde Zwolle weer wat resulteerde tot een stand van 13-11. De dames van Zwolle en CVO gingen aardig gelijk op, maar Zwolle wist de punten in eigen huis te houden. De eindstand van de wedstrijd SV Zwolle 1- CVO 1 is 15-14.  

We willen alle toeschouwers, maar vooral ons pupil van de week Lisanne bedanken! De volgende wedstrijd van SV Zwolle Dames 1 is uit tegen HHZD/Oortwijn Heino Dames 1 op 9 november om 12.25 uur in sportaccommodatie de Hoogerheyne. 

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer