ErUit met Een vlucht regenwulpen

Zwolle – Ga mee ErUit en in gesprek over Een vlucht regenwulpen! Vrijdagmiddag 7 november neemt Bernadet van der Veen van ErUit je mee door de binnenstad van Zwolle.

Het uitgangspunt van deze stadswandeling is Een vlucht regenwulpen van Maarten ’t Hart, het boek dat centraal staat tijdens de landelijke campagne Nederland Leest. In dit boek komen thema’s als geloof, natuur, pleinvrees en muziek aan de orde, die door Bernadet van der Veen ‘vertaalt’ worden naar een bijzondere stadswandeling in de Zwolse binnenstad. Ze leest passende fragmenten uit het boek voor op verrassende plekjes en gaat met de deelnemers in gesprek over de thema’s.

ErUit
ErUit wil mensen stimuleren vaker naar buiten te gaan en gebruik te maken en te genieten van alles wat zich daar aanbiedt. Zowel in werksituaties als in de vrije tijd. Alle producten van ErUit worden daarom aangeboden in de buitenlucht. ErUit streeft ernaar om mensen vanuit een breder perspectief naar hun eigen bekende leef- of werkomgeving te laten kijken en ze op die manier nieuwe dingen te laten ontdekken. Meer informatie is te lezen op www.wijzijneruit.nl.

De stadswandeling ErUit met Een vlucht regenwulpen start vrijdagmiddag 9 november om 14.00 uur in de Bibliotheek Zwolle Centrum (Diezerstraat 80). De wandeling duurt tot 16.00 uur. Deelname kost 5 euro. Aanmelden is mogelijk via www.bibliotheekzwolle.nl.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer