Vrouw vindt gestolen iPhone via app

Zwolle – De politie heeft op zondag 2 november een 19-jarige Zwollenaar aangehouden. Hij was in het bezit van een gestolen iPhone. De eigenaresse had deze opgespoord via een app.

Het vrouwelijke slachtoffer had haar tas ergens neergezet, en toen ze terug kwam was haar tas verdwenen. In de tas zat ondermeer een iPhone waarop een speciale app was geïnstalleerd. Ze keek snel op de Find My iPhone website en belde de politie. Er werd spoedig vastgesteld waar de iPhone was en op de Thomas a Kempisstraat werd een verdachte aangetroffen. Hij bleek de iPhone inderdaad in zijn bezit te hebben. De Zwollenaar is aangehouden voor verder onderzoek.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “Vrouw vindt gestolen iPhone via app”

  1. Appiehappie dat is niet waar wat je zegt je moet de app zelf ophalen in de appstore van apple itunes op je telefoon en hem activeren .

  2. @pieterg:

    Tegenwoordig standaard in android sinds 2013, scheelt weer een app downloaden.

    https://www.google.com/android/devicemanager?hl=nl

    Android Device Manager is a service from Google to locate and optionally factory-reset a lost Android device.

    By default, the option to ring a missing device (even if on Silent or Vibrate) is on, but in order to be able to remotely factory-reset the device, the option must be explicitly turned on in Google Settings. This functionality on the device is part of Google Play Services and became generally available on August 7, 2013.

Reacties zijn gesloten.