Chat Log 81

Dit is een Chat Log. Een log waar bezoekers, bekenden of weblogvrienden met elkaar kunnen ‘praten’ over datgene wat hun bezighoudt. De redactie probeert na ongeveer 500 reacties dit log van een vervolg ( Chat Log 82 ) te voorzien. Ga gerust je gang!

Naast het Chat Log bestaat er al een succesvol Politiek Log. Het Algemeen Log is ooit bedoeld geweest voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips. Voor dit laatste is een Chat Log een alternatief. Daar zouden bijvoorbeeld ook ervaringen over voetbal een plaatsje kunnen krijgen.

 

Artikel delen:
Reacties 504
 1. Van harte gefeliciteerd! Maar je bent toch niet door deze posting

  @ Hans van E/Derk en andere belangstellenden: Respect ook voor zoveel meer politici die onder bijvoorbeeld verwensingen en scheldpartijen hun werk blijven doen. En de toon van het gesprek/debat/de discussie op een acceptabel niveau weten te krijgen/ houden. Over ‘het bespreken van politici gesproken’…kijk ff op het pol.log naar de laatste posting

  van 14:42 op “de 81” gekomen 😮 Want dan had ik em *&^*#@ zelf ook wel binnen kunnen tikken 🙁

 2. pffff, sorry even schelden op de kpn met z’n hotspots. Ben er een godsvermogen aan kwijt terwijl er abbo’s lopen grrrrrrrrrrrrrrtrr

  Joppuh weet jij eenalternatief, zakelijk en prive? Internationaal gebruik.

 3. Sergi Roberto ontbreekt morgen bij Barca in onze ArenA. Om een geweldige reden…Hij is disciplinair geschorst omdat hij tijdens een oefenpotje, op de bank, met zijn mobiele bezig was 😀

 4. Joppuh weet jij eenalternatief, zakelijk en prive? Internationaal gebruik.

  Ligt eraan wat de bedoeling is, maar aangezien ik bij T-systems werk, verwant aan T-Mobile, met Duitse Telekom als moederbedrijf, wil ik geen “wij van wc-eend adviseren wc-eend” scenario. 😉

 5. bellen, twee telnrs beide gem 5000 min in de maand, onbeperkt internet op beide telefoons en micro sim onbeperkt internet voor tablet. Zit veel in het buitenland dussss

 6. Het programma voor morgen wordt uiterlijk om 11.00 uur morgenochtend bekendgemaakt. Excuses voor het wat latere tijdstip van bekendmaking.

 7. Bericht door Assendörper, op 7 november 2014 21:46
  Heb tot nu toe één afmelding en kan zelf niet op het eerste onderdeel aanwezig zijn.

  Ik ben op alle onderdelen aanwezig Assie!8)

 8. Het programma voor vandaag is: eerst naar De club en dan naar GCCdeP. Na de hapjes van het huis en de bitterbalschotel gaat de groep JanD naar het stadion, blijft de groep doeksen in het café en gaat mijn groep naar de Weijenbelt. Veel plezier vandaag.

 9. Het programma voor vandaag is: rond 16.00 uur wordt de groep AssendörperT bij Stappie verwacht, onderdeel twee gaat helaas niet door en rond de klok van zes gaat het hele gezelschap naar GCCdeP. Na de keek op de week, bitterballen en kippenpoten zien we wel weer verder.

 10. Foi foi toch…..

  komt een Japanner in de snackbar en zegt :??????????å°±?????????ç« ??????
  ???????潾??每????????遴黸???????
  ??段??即???章 coca cola.

  Waarop die gozert van de snackbar zegt: 2 blikkies wat?

 11. We zijn van plan om op zaterdag 29 november de wedstrijd MSV Duisburg tegen SV Wehen Wiesbaden te gaan bezoeken.
  Duisburg staat vijfde in de 3e Bundesliga met 2 punten achterstand op de koploper Wiesbaden.
  Een echte topper dus.
  Als er nog meer gegadigden zijn dan huren we een busje voor 9 personen.
  Ongeveer anderhalf uur rijden, een mooi stadion[/url] en natuurlijk Bier und Bradwurst.
  Een ieder is welkom om mee te gaan.

  MSV Duisburg.

 12. Nou Joppuh, dan ga ik lekker tussen ze inzitten 😀 Trouwens goeie zal vragen of vrouw Derk ook zin heeft, krijgt ze iig genoeg belangstelling.

 13. Nouja, zomteen je eigen biertje bouwen

  e komst van Ikea naar Zwolle brengt ondernemers in de binnenstad op de meeste bijzondere ideeën. Zo heeft een bakker bedacht dat klanten zelf hun taart in elkaar moeten gaan zetten. Net zoals klanten van Ikea dat moeten met hun meubels.
  De binnenstad wil graag meeprofiteren van de komst van de Ikea naar Zwolle. In het voorjaar zal de winkel haar deuren openen. Jaarlijks zullen er duizenden mensen de winkel gaan bezoeken.
  Bakkerij Van Orsouw wil samen met andere ondernemers een ludieke actie op touw zetten rond de opening van de winkel. Het idee van Van Orsouw is dat iedere ondernemer zijn eigen ‘Ikea-doos’ heeft met daarin zijn eigen product, die dan nog wel in elkaar moet worden gezet. In de doos moet dan ook wel een bouwtekening van het product zitten.
  Ikea positief over plannen
  Het ontwerp van de doos van de bakker zelf is inmiddels klaar. Meerdere ondernemers hebben al aangegeven mee te willen doen met de actie. Ikea zou ook al positief gereageerd hebben op de plannen.

 14. Nou nee jongens..ik pas deze keer.
  Deze ploegen zeggen mij niet zoveel.
  Als jullie eens naar de ozo gezellige Kuip gaan,
  hou ik me aanbevolen..:D

 15. Toen ik vandaag naar huis fietste, kwam een grote witte vrachtwagen van Prorail aansjezen met sirene en blauw licht (Burgemeester Roelenweg), hij ging linksaf de Blaloweg op.

  Ergens hommeles op het spoor dus.

 16. Bericht door doeksen, op 20 november 2014 7:15
  assie,zal jan d het nog een beetje naar zijn zin hebben met LB

  Doeksen, dat mag je ook rustig aan mij vragen hoor!
  Komt ie: Ik heb het totaal NIET naar mijn zin!!!>:(

 17. Goeie……
  Het programma voor vandaag is: eerst naar De club en dan naar GCCdeP. Na de hapjes van het huis en de bitterbalschotel……..zien we wel wat we doen!:P

 18. 2 weken was ie (net) niet de moeite van het plaatsen waard. Dit keer wel….Youpie:

  Gebakken luchtbrigade
  22 november 2014

  Tijdje geleden hoorde ik het verhaal van een radeloos rijke droeftoeter die aan zijn vrienden wilde laten zien hoeveel kwartjes hij verzameld had. Meer dan honderd miljoen euro en dat vierde hij door tijdens een mannenfeestje een blote h*er bedekt met sushi en sashimi in het vooronder van zijn miljoenenjacht te leggen. Daar mochten de vrienden de Japanse delicatessen vrolijk afhappen. En die vrienden waren uiteraard van hetzelfde soort als de gastheer, dus die deden dat gretig. Ik moest daar aan denken toen ik vorig jaar de film The Wolf of Wall Street zag. Vooral het dwergwerpen maakte diepe indruk op me. Ik dacht toen dat dit mensonterende en decadente tijdverdrijf er door de regisseur in gefantaseerd was om de rolprent wat sensationeler te maken. Deze week vertelde Jordan Belfort, op wiens oplichterspraktijken de film is gebaseerd, in een interview dat het dwergwerpen echt gebeurd was. Wat dwergwerpen is? Je neemt een lilliputter en gooit hem onder gejoel van je dronken vrienden als een dartpijltje richting een roos. De dwerg krijgt wel een helm op. Het verhaal van die Jordan Belfort is verder bekend. De beursmakelaar naaide op grote schaal arme dakdekkers, pijpfitters en stoelenmatters, die door het kopen van zijn financiële tinnef hoopten op een klein beetje financiële zekerheid. Het ging bij elkaar om miljarden aan waardeloze aandelen.
  In veel droomogen van eenzame vinexbewoners is deze Belfort natuurlijk een enorme held. Zo??n leven willen zij ook wel. Weg van het woonerf dat Zwengras heet, de middenklasser met zestien procent bijtelling en die jaarlijkse niet te harden buurtbarbecue. Dus dromden ze deze week in grote getale richting de RAI waar die Belfort tegen een hoge toegangsprijs een aantal open deuren kwam intrappen. En ze genoten. Hij werd aanbeden. Verliezen bestaat niet in zijn hebzuchtige hoofd. Je moet alleen maar willen winnen. En dat zei de lieverd tegen duizenden losers tegelijk. Als dat geen humor is? Het schijnt dat de oplichter alweer een kleine honderd miljoen bij elkaar geluld heeft. Daar moet ie nog wel meer dan de helft van betalen omdat er nog een rekeningetje aan boetes openstaat, maar hij houdt genoeg over voor een stuk of wat blote sushih*eren. Of hij al zijn opgelichte klantjes terugbetaalt is niet geheel duidelijk. Ik denk het niet. Die zoeken het maak lekker zelf uit. Die komen zowel in de film als zijn in de gevangenis geschreven bestseller niet voor. De sjacheraar is op tournee en bakt in honderden wereldsteden lucht. En overal staan dezelfde droomlosers met open mond te luisteren. En in plaats van dat ze kotsen van dit type wordt hij bewonderd. Het woord respect zal veel gevallen zijn.
  En dan is er nog zo??n Rattenvanger die overvolle zalen trekt. Dat is die Julien Blanc, de man die aan onzekere puistenkoppen uitlegt hoe ze de meisjes in hun bed krijgen. Niks romantiek, tanden erin en niet loslaten. Als oud vuil behandelen die wijven en hun kop met kracht in je kruis drukken. Volgens Blanc vinden vrouwen dat lekker. Die willen geen watjes, maar Neanderthalers. Afgelopen donderdag werd hij in De Wereld Draait Door verdedigd door een zekere Thierry Baudet, die er niet echt uit kwam. Of dat nou aan de veel te open blouse lag waardoor je zijn geharste kippenborstje zag of omdat hij gewoon bloednerveus was of omdat Filemon Wesselink en Matthijs hem de juiste vragen stelden, maar hij overtuigde niet. Ik zei niet meteen tegen mijn vrouw: ⤝Hé h*er, ga eens bier halen en kleed je vast uit!⤝ Weet ook niet of ik na het betoog van die Baudet naar een lezing van die Blanc ga. En mijn zoon ook niet. Maar wie gaan daar dan wel heen? Hooligans? Verstandelijk gehandicapten? Verstandelijk gehandicapte hooligans? Ik vraag me dat altijd af.
  Toch is het geestig dat duizenden mensen massaal naar dit soort luchtbakkers trekken. Of ze nou Jomanda, Billy Graham, Julien Blanc of Jordan Belfort heten. Horden losers leggen grof geld neer om naar dit soort charlatans te luisteren. En ze geloven ze en gaan geïnspireerd naar huis. Aandoenlijk beeld.
  Maar waarom willen mensen dit? Zich op laten jutten door iemand die aantoonbare onzin verkoopt? En doorgaans onzin met een beperkte houdbaarheidsdatum. Hoewel? Ik trek zelf ook al een tijdje volle zalen. Maar ik zeg er zelf bij dat het allemaal gelul is. Dat is het verschil.

 19. IJslanders willen ‘versierder’ Julien Blanc buiten het land houden

  De controversiële Amerikaan ziet steeds meer landen hem de toegang weigeren … IJslandse komiek roept alle mannen op Blanc te versieren

  Na Australië, Groot-Brittannië en Brazilië willen ook voorvechters van vrouwenrechten in IJsland dat de controversiële ‘versiercoach’ Julien Blanc volgend jaar juni bij zijn geplande bezoek de toegang tot het land wordt ontzegd. Dat schrijft Icelandmag.com. Bijna duizend mensen hebben een petitie tegen de komst al ondertekend.
  Blanc zegt mannen te helpen die het niet aandurven om vrouwen aan te spreken, maar de aanpak is op zijn zachtst wereldvreemd te noemen. De focus ligt op seks en volgens een uitspraak van de Amerikaan moeten mannen niet aan vrouwen vragen of ze seks willen hebben maar direct hun gezicht het kruis drukken. Hiervan zei Blanc later dat het om een ‘vreselijke poging tot humor’ ging.
  Ook in Nederland is er een petitie opgestart om de man de toegang tot het land te weigeren. Volgens de petitie staat een bootcamp gepland van 4 tot 6 december aanstaande. De man is volgens de Nederlandse petitie niet alleen seksistisch maar ook racistisch. In een video zegt hij:
  “Als blanke man in Tokio kun je doen wat je wilt: ik hobbel gewoon over straat, grijp gewoon meisjes bij hun hoofd vast, en gewoon zo, hoofd, op de pik.”

  Een IJslandse komiek is met een wel heel aparte methode gekomen om Blanc te bestrijden. In een online opiniestuk zegt hij dat het weigeren van personen een stom idee is. Volgens Hugleikur Dagsson zal hij alleen maar roepen dat het censuur is en zal hij dat samen met de uitzetting ‘vieren’. Dus roept Daggson elke man in IJsland op om de ‘chauvinistische homofoob’ te versieren.
  “Er is niets dat ze meer vrezen dan wanneer zij als vrouw worden behandeld.”

  Icelandmag.com: Icelanders petition to ban ‘pickup artist Julien Blanc from entering the country’

 20. Nog steeds in de boten alleen wel andere branche als je begrijpt wat ik bedoel, nu druk om samen met vrouw derk alles weer in orde te krijgen. verdere uitelg morgen 15,00 in de Pierik. Maar het gaat ons ondanks alles goed hoor

 21. Derk, het ging om de door Youp aangehaalde ‘versierder’ Julien Blanc in 22 november 2014 17:52 en in 22/11 17:33…met de heerlijke titel “Gebakken luchtbrigade” 😉

 22. Heer Assendörper, speciaal voor u en uw VRIENDEN JanD, WS, e.d. heb ik een dikkelippenbusje geregeld voor wereldreis aanstaande zaterdag naar Dalfsen.

  Monsieur Joppuh, uw afwezigheid stemt mij intens verdrietig… :'(:'(:'(
  Gelukkig blijft er nu dus wel des te meer bier over voor de overige Deutschlandgangers. :D:D:D

  Maar geen nood, wij gaan morgen lekker naar Duisburg en zullen over niet al te lange een nieuw te bezoeken wedstrijd ruim op tijd aankondigen. 8):P

 23. Het programma voor vandaag is: eerst naar Edon en dan naar GCCdeP. Na de hapjes van het huis en bitterbalschotel gaan JanD, WS en ik met het door monsieur Rousseau geregelde busje naar Dalfsen. De overige leden kunnen gewoon met de groep Doeksen aan de bar blijven hangen van GCCdeP.

 24. Ziek

  De dokter die mij gisteren aan het begin van de avond in het ziekenhuis weer beter maakte had kaartjes voor de voorstelling. Zijn vriendin belde dat het niet doorging, waarop hij haar kon vertellen dat hij dat al wist omdat hij op dat moment druk was met de cabaretier in kwestie. Goeie dokter die mij gauw weer aan de praat kreeg. Dat is bij mij het belangrijkste: aan de praat.
  Toen ik van het ziekenhuisbed afstapte voelde ik me kiplekker en vroeg aan de dokter of ik toch niet alsnog mocht optreden. Ik ben nog van de generatie The show must go on! Maar dat mocht niet. Eerst een nachtje slapen en er dan zaterdag weer vol tegenaan.
  Thuis belde ik onmiddellijk de krant, die ik ??s middags had laten weten dat de lezers het een weekje zonder mij moesten doen. Of mijn stukje er nog in kon? Zonder mij is het anders geen zaterdag. 😀
  En nu zit ik achter mijn computer en voel me slecht tegenover de duizend mensen die onderweg waren naar de Amsterdamse Kleine Komedie om een try-out van mijn oudejaarsconference bij te wonen. Ik mompel heel zacht sorry.
  Wat ik had? Iets! En dat begon gisterochtend toen ik de uitzending van het KRO-programma Oog in oog van afgelopen donderdagavond terugzag. De onuitroeibare Sven Kockelmann interviewde daarin die zwarte pietenquincy en vertelde dat hij ook wel de graaipiet werd genoemd. Volgens Sven slaat de activist een vrolijk slaatje uit zijn protest en vraagt hij forse bedragen om ergens op te komen dagen. Quincy probeerde zich eruit te kronkelen, maar deed dat niet overtuigend. Ik vond hem vooral zielig en vroeg me af of ik er iets over zou schrijven. Had al wel door dat je de goede man geen graaipiet moet noemen want voor je het weet heb je een proces aan je broek. Niet dat ik daar in het land van de milde rechters bang voor ben, maar ik heb gewoon geen zin in een discussie met die Quincy. Omdat ik niet over het schandelijke Nederlandse slavernijverleden wil praten? Nee hoor. Dat wil ik best. Maar niet met die humorloze gozer, die overigens op alle fronten van Kockelmann verloor. Ik ben dol op discussies en ze kunnen mij niet fel genoeg zijn, maar ik wil wel weten met wie ik praat. Die Kockelmann droom ik trouwens ook niet aan mijn kerstdiner. Lijkt me geen lachebekje. Ook niet na een paar wijntjes.
  Of ik van die twee kakelende haantjes ziek werd weet ik niet, maar weet wel dat ik ziek werd. En goed ziek ook. Misschien werd ik het wel van de zwarte pietendiscussie in het algemeen en maakt het niet uit wie hem voeren. Of was de aanzet tot het onwel worden al eerder ingezet? Begon het op het moment toen ik las over de meneer die zei dat de vogelgriep de schuld was van de trekvogels, die niet over de afgeladen kippenschuren op de Veluwe mogen vliegen. Geen woord van deze deskundige over de martelpraktijken van de vaak in god gelovende kippenboeren, die al decennia veel te veel kippen op een vierkante meter laten ploffen. Of gebeurde het nog eerder? Toen ik me verdiepte in de praktijken van de gemiddelde Nederlandse hondenfokker. Zou zomaar kunnen. Ben zelf geen hondenbezitter en vind mensen die van die doorgefokte rashonden kopen en achteraf verbaasd zijn dat het beest na twee maanden door zijn heupen zakt vooral dom en zielig. Alleen vind ik die dieren nog zieliger. Zag laatst weer een reportage over een hondententoonstelling in een grote veilinghal. Een paar honderd ongeletterde kneuzen in de weer met borsteltjes en busjes spray om hun opgepimpte huisdier te laten glimmen. Las dat de fokkersmaffia het na 2024 anders gaat doen. Dat is over tien jaar. En de staatssecretaris nam devoot en dankbaar een hondenknuffel in ontvangst. Trut!
  Waar ik ziek van werd weet ik niet. Kan alleen zeggen dat ik me dankzij de dokters en zusters van het plaatselijke ziekenhuis weer top voel en dat ik er vanaf vanavond weer als een dolle tegenaan ga. Je moet niet ziek worden, maar hard lachen om alle ellende in de wereld. Dus ga ik Holleeder bellen. Of hij niet een benefietafpersinkje voor de bijna failliete Bram Moszkowicz wil organiseren! Voel me weer kiplekker.

 25. Het vervoer was goed voor mekaar tot aan Dalfsen maar foi foi wat hebben we op de terugreis nog een kou geleden op dat stationnetje.

 26. Het leven bestaat uit keuzes maken, JanD. En ik denk dat je dan – zoals jij gedaan hebt – beter kunt kiezen voor een belevenis dan voor passief vermaak. 🙂

 27. Blij en opgelucht dat ik dit weer gemist/ontzien heb

  Het heeft lang geduurd, maar daar was dan eindelijk het Moszkowicz-momentje, introduceert Volkskrant-recensent Jean-Pierre Geelen het media-optreden van Bram Moszkowicz. ??Woensdag zat de gevallen steradvocaat in Boulevard (woensdag, RTL 4, 974.000 kijkers), zijn thuishonk op het Media Park. Er stond een warm bad voor hem klaar, met geurende olie gevuld door zijn boezemvriend Winston Gerschtanowitz.?? Het bad werd volgens Geelen nog even bijgevuld met warm water door de afkondiging van het Boulevard-presentator: ??Winston nam afscheid van de kijker, maar onderbrak zichzelf en keek naar zijn badgenoot Bram: ⤽Ik zit nog even na te denken over de bijzondere manier waarop jij je rug recht houdt.⤝??

 28. Het programma voor vandaag is: eerst naar DE club en dan naar GCCdeP. Na de hapjes van het huis en de bitterballen zien we wel weer verder.

 29. nrc.nl
  COLUMNS YOUP
  Goor was me voor
  6 DECEMBER
  329
  2787
  Toen ik merkte dat zijn beste en niet onbemiddelde vriend Leon de Winter de berooide advocaat Bram Moszkowicz niet te hulp schoot, dacht ik: dan moet ik het maar doen. En omdat ik zijn nummer niet had belde ik met mijn vrienden van De Telegraaf, waar men mij vertelde dat Gordon mij net voor was. Op die krant waren ze trouwens vooral druk met iets anders: het euthanaseren van de aan alle kanten zwaargewonde Diederik Samsom, die zichzelf volledig kwijt schijnt te zijn en op dit moment door zijn politieke vrienden op klassieke wijze in de steek wordt gelaten. Of Died de Kerst haalt? Dat nog net, maar hij dineert wel aan een lege tafel.
  Of hij moet Gordon bellen. Die geeft dit jaar in zijn Blaricumse koffietoko namelijk een kerstdiner voor de allereenzaamste zielen in onze maatschappij. Het is wel voor bejaarden, maar misschien kan Diederik een tafeltje achter in de hoek krijgen. Samen met de eerder genoemde Bram en natuurlijk de onvermijdelijke Henkie Krol. Hoewel? Ik denk dat Henk in de bediening gaat. Zeker als er camera??s bij zijn. En die zullen in het geval van de goedertieren Gordon zeker niet ontbreken. En dan mag Henk aan alle hongerige lenzen op zalvende toon vertellen dat hij opkomt voor deze vergeten groep eenzamen, die verschrikkelijk in de verdrukking zitten. Henk zal dat keer op keer benadrukken. Ook dat het niet om Henk gaat, maar om de bejaarden.
  Zit Bram eigenlijk wel aan de tafel of wordt hij door Goor tijdens het charitatieve etentje in de afwaskeuken gezet om op die manier zijn schuld af te lossen? Of ik medelijden heb met Bram? Nee. Het is natuurlijk zielig dat zijn geld op is en hij geen cent meer heeft om zijn Aston Martin vol te tanken, maar iemand die zelf wekelijks bij RTL Boulevard naast die doodenge Albert Verlinde gaat zitten om het leed van anderen breed uit te meten, mag als hij zelf aan de beurt is van mij kreunend door het roddelstof kruipen. En die advocaat Meijers, die gozer die vijftien ruggen van Bram krijgt en die ook per se nu wil hebben, is natuurlijk een onbedaarlijke nitwit. Een middenstander pur sang. Een beetje kerel laat dit soort kruimelbedragen toch gewoon zitten. Zeker als je weet dat iemand totaal berooid is.
  Of Onno Hoes aan het gevallen-sterrentafeltje bij Gordon mag? Ik denk dat Onno niet wil. Die moet niet denken aan die oudemannenlucht van Henk, Bram en Diederik. Die zoekt de tafel met blozende misdienaars op. En voor zo??n tafeltje heeft Goor zeker gezorgd. Of ik Onno zielig vind? Ja, omdat ie onvoorstelbaar genaaid is door die gluiperige Weesie en de beroepspuber Rutger van dat stuiptrekkende PowNews, die op onze kosten de hele enge rat Robbie Hasselt hadden ingehuurd om de bronstige burgemeester te tackelen. Begrijp dat Onno voorlopig ondergedoken is en niet die Robbie. Die mocht bij Humberto Tan doodleuk zijn verhaal doen. Geen kritische vraag van zijn kant. Alleen Wouke van Scherrenburg pakte hem goed aan. En ik vind Onno niet zielig omdat je natuurlijk wel een enorme sukkel bent als je in jouw positie vieze dingen gaat zitten chatten met een pukkeljongen van 20. Waar had Onno op gehoopt? Een nieuwe relatie met dat joch en dan met Kerst gourmetten met zijn verse schoonouders in Almere? Gezellig! Maar ik snap Onno ook weer wel. Na een relatie van bijna twintig jaar met Albert Verlinde mag je emotioneel totaal van de leg zijn. Een uur met die Ken lijkt me al verschrikkelijk.
  Mag Albert aan het tafeltje? Qua eenzaamheid zeker. Want wat moet die man alleen zijn. Hij heeft aan het eind van 2014 alleen zijn bril nog over. Zijn huwelijk met Onno is voorbij en zijn roddelpartner Bram zit financieel totaal aan de grond. En beide zaken kan hij niet lekker uitventen in zijn achterklapprogrammaatje. Hij kent alle onsmakelijke details die bij een scheiding en een faillissement horen en hij kan ze maar niet kwijt. Wat moet dat frustrerend zijn.
  Albert, Henkie, Bram. Onno, Gordon en Diederik. Allemaal losers die spartelen in hun eigen drek en wij, het domme volk, genieten met overvolle teugen. Het leidt even af van de stompzinnige zwartepietendiscussie, die vanaf dit weekend hopelijk weer voor een jaar voorbij is. Zelfs die lieve Dieuwertje Blok blijkt bedreigd te zijn. Door mijn straat rijdt een beetje droef kijkende zwarte Sinterklaas. Huiswaarts of op zoek naar de koffietent van Gordon? Ik kijk goed en zie nu pas wie het is. Bill Cosby.

 30. Er leuk! Bedankt Joppuh. Vooral dat stukje over Dieuwertje en

  die gluiperige Weesie en de beroepspuber Rutger van dat stuiptrekkende PowNews, die op onze kosten de hele enge rat Robbie Hasselt hadden ingehuurd

  Nee, ik vind Samsom helemaal niet zielig, maar dat zal wel aan mij liggen. Een TeleTroepToeTerT-wannabee zieligert, maar da’s wat anders…heel wat anders zou “onze Youp” zeggen 😉 Verder idd goed genoeg en de juiste karakters van deze week besproken 😀

 31. Wat was het vanavond weer ouderwets gezellig bij Stappie. Bijna iedereen was er maar heb jou niet gezien Joppuh. Foi foi foi toch!

 32. Het programma voor aanstaande zaterdag is: we gaan eerst naar de Kerstmarkt op het Assendorperplein en na de oliebollen en gl?hwijn gaan we naar GCCdeP en zien na de hapjes van het huis en de diverse warme snackschotels wel weer verder.

 33. COLUMNS YOUP
  Verborgen camera
  13 DECEMBER
  158
  486
  Heerlijk: Henk Krol blijft. Hij wordt het officiële gezicht van 50Plus. Dus ben ik voorlopig nog even druk. Maar wie zal de nieuwe burgemeester van Maastricht worden? De werkloze Camiel Eurlings, die ongetwijfeld door Maxime Verhagen naar voren wordt geschoven? Maxime is namelijk niet vergeten hoe Camiel hem in 2010 met veel emotioneel misbaar saluerend steunde toen hij zijn ziel aan Wilders had verkocht. Een van de grappigste momenten uit de Nederlandse politieke geschiedenis. Vooral dat schreeuwen en salueren heeft toen een onuitwisbare indruk gemaakt. Aandoenlijk en zielig tegelijk.
  Wat Maxime met de Maastrichtse burgemeestersbenoeming te maken heeft? Heel veel. Hij is Limburger, CDA??er, zijn vader was een belangrijk KVP-lid, hij zit als lobbyist, ambassadeur en commissaris tot over zijn wenkbrauwen in de Limburgse löss. Dus dan heb je alles met die burgemeestersbenoeming te maken. Ook al heb je er niks mee van doen. Hij belt zes keer per dag met Jos van Rey en Pietje van Pol, die er officieel ook niks mee te maken hebben, maar die uiteindelijk wel bepalen wie het gaat worden. En als Camiel het niet wordt maakt de aan lager wal geraakte Bram Moszkowicz dan nog een kansje? Bram is in Maastricht geboren en dan heb je bij zowel het volk als de hotemetoten een streepje voor. Of staat Bram binnenkort bij de supermarkt met een daklozenkrant? Bram is voor mij de reden dat ik mijn kerstinkopen bij Jumbo doe. Ben trouwens licht geïrriteerd dat ik niet ben uitgenodigd om met Lange Frans, Jan Smit, Hennie Huisman en René Froger belangeloos mee te kwelen voor de Voedselbank in dat ontroerende speelfilmlange reclamespotje. Ik denk dat ik de drie ton, die ik gevangen heb bij Bol.com omdat ze mijn kerstkonijn Flappie op geestige wijze misbruikt hebben, overmaak aan de stichting Help Bram de winter door.
  Moet ik Onno Hoes zielig vinden omdat hij genaaid is door die enge Rutger en die gluiperige Weesie? Natuurlijk niet. Onno kreeg een koekfabriek van eigen deeg. Jarenlang heeft hij breed kunnen leven van het met precies dezelfde praktijken bij elkaar gegraaide salaris van de emotiemaffioos Albert Verlinde. Of zijn we het parkeergaragefilmpje met Yo & Wes en de stiekem met een telefoon geschoten beelden van een vozende Georgina Verbaan vergeten? Afgelopen woensdagavond verslikte Albert zich bijna toen hij in zijn roddelprogrammaatje uitlegde dat het filmpje toentertijd in de parkeergarage iets heel anders was omdat Wes & Yo konden weten dat er in die garage camera??s hingen. En hij had ze ??s middags gebeld dat hij de beelden ging uitzenden. Over Georgina repte de roddelnicht met geen lettergreep. Daphne Deckers zat begripvol te knikken. En Marc van der Linden dacht aan eten.
  Ik verlang nu al naar de rechtszaak die gaat komen nu Hoes aangifte heeft gedaan tegen PowNews. Volgens juristen maakt Onno kans. Volgens mij niet. Als je twintig jaar de echtelijke sponde deelt met iemand van wie je weet dat hij beelden heelt en uitzendt, ben je gewoon medeplichtig. En daarom mochten die Weesie en Rutger ervan uitgaan dat Onno het filmen met een verborgen camera prima vond. Ik voorspel dat de rechters tijdens die zaak huilend van het lachen over hun tafels hangen. Vooral als Onno met zijn pijpmondje murmelt dat het een schande is. Niks schande, meneer Hoes. U bent jarenlang tukkend rijk geworden van die handel!
  Het zijn heerlijke weken. Ik heb vorige week de directie van de VARA gebeld om te vragen of mijn oudejaarsconference een uurtje langer mag duren. Zelden mensen zo wanhopig zien watertrappelen in hun eigen zooi als Onno en Albert. En volgende week zit Bram weer naast Verlinde aan de desk bij RTL Boulevard. Gaat Appie dan aan Brammetje vragen of het waar is wat ene Donald G. vorige week zaterdag in deze krant heeft verklaard? Of hij inderdaad aan die G. gevraagd heeft om de nationale namaakdandy Jort Kelder een pak rammel te verkopen omdat hij hem maffiamaatje had genoemd? Bram zal het uiteraard ontkennen. Maar wat doet de journalist Albert dan? Legt hij zich daarbij neer? Of stuurt hij iemand met een verborgen camera op de gevallen advocaat af? Een lekker wijf met grote tieten waar gemakkelijk een klein cameraatje tussen kan. En dat zij Bram na een zwoel diner de waarheid ontlokt. Lijkt mij heerlijke televisie.

 34. Foi foi foi toch wat heb ik genoten van de opkomst van vanmiddag. Heb nog nooit zoveel groepen op het programma af zien komen.

  Volgende week wederom een verrassend programma.

 35. Ik wel Dick , let it snow let it snow, gisteren wel drie blonde kerstdames tegen gekomen bij de griek hmmmm, helaas geen Vivian maar uitzicht was perfect.

  xxx

 36. Foi foi foi monsieur Rousseau toch! Ben ook nog aan het bijkomen van het zware programma van afgelopen zaterdag. Tussen donderdag 18.00 uur en zaterdag 10.00 uur wordt het nieuwe programma bekendgemaakt. Nog even geduld a.u.b.

 37. Het programma voor mij wordt: vrijdag…bierzoep’n, zaterdag ochtend..recuperatie ontbijt en Derksen luisteren..daarna bier zoep’n, zondag…recuperatie ontbijt…daarna bierzoep’n en voetbal kiek’n. Zondag avond relax en mijmeren over het weekend en voorbereiding blue monday. Nadere details over het bierzoep’n worden tzt bekend gemaakt. Ik hoop dat e.e.a. te combineren valt met het nader door dhr AssendurperT te publiceren programma.

 38. Da’s eendruk en afwisselend programma Joppuh foi foi foi, ziet u ergens nog tijd om onze Vivan en collega in ontvangst te nemen? Uiteraard in een bruine enveloppe.

 39. Foi foi foi wat was ut vanaovend toch rustig bi-j Stappie. De groepen JanD en AssendörperT hebben er tevergeefs gewacht op de komst van de grootste fan van d?t ?rdröck café maar we hebben hem daar niet gezien.

 40. Het programma voor vandaag is: klaverjassen in GCCdeP. I.v.m. de afwezigheid van de groep JanD is er vandaag helaas geen bitterbalschotel. Na de hapjes van het huis en de andere warme snackschotels zien we wel weer verder.

 41. Foi foi foi wat zoep’n gisteren. Gelukkig heb ik nu mijn recuperatie ontbijtje gehad en loopt het programma volgens plan met Johan Derksen die weer fijne muziek uit eigen kast draait!:);)

 42. Deze is ook fijn gvd!

  nrc.nl
  COLUMNS YOUP
  To see or not to see
  20 DECEMBER
  1972
  6428
  Oud grapje: het aap-noot-mies in het Haags? Kankeraap, kankernoot, kankermies. Moest daar gisteren aan denken toen ik een interview met PvdA-senator Adri Duivesteijn las. Hij is ziek. Hij heeft kanker. Was door een arts reeds opgegeven, maar een andere dokter zette zijn tanden erin. En de Hagenees leeft nog. En hoe. Hij is strijdbaarder dan ooit. Zeker als het om de vrije dokterskeuze gaat. Een liberaal standpunt overigens.
  Vrees toch dat ze hem binnen de regering even vervloekt hebben. Misschien heeft er wel eentje heel zacht gemompeld: ⤸Kankersenator!⤝
  ⤸Louter losers⤝, stamelde een van mijn beste vrienden, die me een zuur zorgverzekeringsverhaal vertelde. Hij heeft iets aan zijn ogen en wordt daarom behandeld in de VU. Tot zijn grote tevredenheid. Met zeer veel deskundige zorg en toewijding knokken ze daar al meer dan een jaar voor het licht in zijn ogen. Ik bespaar u de details.
  Laatst zei de professor dat ze binnenkort afscheid van hem moeten nemen omdat hij in dat jaar te veel van het budget van de zorgverzekeraar heeft versnoept. Mijn vriend is niet arm en bood aan om het dan maar uit eigen zak te betalen. Hij voelt zich zo veilig bij de professor. Maar daar gaat het niet om. Straks moet hij naar een ander ziekenhuis. Met zijn dossier onder zijn arm bij een totaal nieuw team opnieuw beginnen. Moet hij zijn hele verhaal opnieuw vertellen. Gaan ze alle onderzoeken weer opnieuw doen. Mijn vriend, die zelf een goed georganiseerd bedrijf heeft en weet hoe hij zaken moet doen, probeert het te begrijpen, maar hij snapt het niet. Ik ook niet. Niemand heeft hem nog helder kunnen uitleggen waarom hij niet bij zijn artsen van de VU mag blijven. Hij heeft wel zin om te protesteren, maar hij heeft op dit moment wel iets anders aan zijn hoofd, zijn ogen bijvoorbeeld. Een kwestie van pompen of verzuipen. To see or not to see.
  Een huisarts liet me laatst zien dat het hem en zijn collega??s verboden is om onderling te discussiëren over hun individuele contracten met de zorgverzekeraars. Een bepaalde website is zelfs gesloten. Hij moest me dat drie keer uitleggen. Nog een keer: huisartsen mogen onderling niet spreken over hun contracten met de verzekeringsboeren. Ik luisterde naar zijn relaas en dacht even dat hij de taal van de Noord-Koreaanse Kim Jong-un
  sprak. De verzekeraars hebben de macht en bepalen alles voor ons patiënten. De winst klotst bij hen niet alleen tegen de plinten, ze verzuipen er bijna in. Maar ze maken waarschijnlijk nog niet genoeg winst.
  In mijn jonge jaren geloofde ik nog in bepaalde redelijkheid. D66 bijvoorbeeld. Die schermden toen met het motto Redelijk Alternatief.
  Maar hun fractievoorzitter in de Eerste Kamer, de gewiekste baantjesjager Roger van Boxtel, is CEO bij de zorgverzekeraar Menzis. Wie gebruikt hier het woord belangenverstrengeling? Ik! Nou doet Roger ook nog iets bij Ajax en daar heeft hij na de monsterzege van Vitesse in de Arena ook wel het een en ander te doen.
  Er is iets raars aan de hand. Ik ben te weinig deskundig, maar ik voel aan mijn water dat er iets niet klopt. Als je zoals Adri Duivesteijn, Guusje ter Horst en Marijke Linthorst gewoon je oude politieke idealen nastreeft heet je in Den Haag dissident. De rest van de regeringsfracties bestaat uit snurkende ja-knikkers. Mijn vriend noemt ze lafbekken.
  Wat te doen? Ik denk gewoon lawaai maken. Dokters en patiënten samen. Ouderwets dwarsliggen. Protesteren dus. Het niet langer pikken. De verzekering is ooit in het leven geroepen om risico??s te spreiden. Het woord winst bestond niet in die kringen.
  Hup de straat op met zijn allen. Men moet weer gewoon doen. De macht weer bij de mensen leggen. Bij diegenen die ziek zijn. Die goede zorg nodig hebben. En niet bij hen die aan de zorg verdienen.
  Ik heb wel zin in een ouderwets potje protest. Tekeergaan tegen de hoge dames en heren. Tegen de Van Boxteltjes, de Dupuistjes en andere vazallen van het grootkapitaal. Met rode vlaggen naar het Malieveld. Wat zal Samsom daarvan vinden? Misschien doet het hem wel aan vroeger denken en gaat er iets in hem gloeien. Toch iets anders dan een wetje op sluwe, ondemocratische wijze door de Kamer jassen.

 43. :D:D:D Bedankt Joppuh! Hele fijne Youp weer, die (zoals gewoonlijk) niet meehuilt met de wolven in het bos! Dit is ook veel te weinig tot nauwelijks benadrukt:

  Een liberaal standpunt overigens.

 44. Foi foi foi wat hebben de heren W.S. en Gamble een draai om de oren gehad met het klaverjassen van doeksen en ik. We werden nog beschuldigd van vals spel omdat men meende dat we onderling aan het seinen waren maar ons kennende moet iedereen toch weten dat we ons daar niet aan bezondigen. 😀

 45. Foi foi foi wat was het vanmiddag toch gezellig op het Assendörperplein met het onbeperkt wild zwien vr?t’n vör een abbekrats. De eigengemaakte sn?rt van mien jongste zus maakte de hele maaltijd compleet. :D:D:D

 46. Op tweede Kerst dag:
  TITELARTIEST
  Christmas PartyW.C Clark
  Silent NightMatt Andersen
  Christmas Fais Do DoMarcia Ball
  Honky Tonk ChristmasAlan Jackson
  A Bluesman’s ChristmasCoco Montoya
  The Sweetest GiftTrisha Yearwood
  Fattening Up The TurkeyDave Hole
  When December Comes AroundDoug Stone
  Christmas Celebration B.B King
  I Heard The Bells On Christmas DayJohnny Cash
  Christmas Time In The CountryKenny Neal
  Christmas For CowboysJohn Denver
  Please Let Me Be Your Sabta ClausWilliam Clarke
  Corn, Water And WoodMicheal Martin Murphey
  Alone With The BluesRonnie Earl
  Lonesome ChristmasSon Seals
  Christmas In DixieAlabama
  One Parent ChristmasSaffire
  It Won’t be The Same This YearVince Gill
  Christmas Time InBilly Boy Arnold
  There’s a New Kid In TownKathy Mattea
  Merry Christmas EveryoneRosco Gordon
  Christmas SpiritDiamond Rio
  Christmas 9-1-1Sonny Rhodes
  Beautiful Star Of BethlehemEmmylon Harris
  Christmas BluesJimmy Witherspoon

 47. En da Zaterdag 27-12 van 9.00 – 12.00 als vanouds!
  TITELARTIEST
  I’m a womanKoko Taylor
  Somebody to loveJefferson Airplane
  Strange feelingMichael Burks
  Catch the windDonovan
  Backup planTommy Castro
  The same oneRoy Hamilton
  That’s a pretty good loveRoomful of Blues
  Happy togetherThe Turtles
  Give me my coat and shoesBuddy Guy & Junior Wells
  ParanoidBlack Sabbath
  Slipped, tripped and fell in loveJavina Magness
  Spinning wheelBlood, Sweat and Tears
  Mojo boogieJohnny Winter
  Hi ho silver liningJeff Beck
  Last dirty dealCoco Montoya
  DaydreamLovin’ Spoonful
  All the King’s horsesLuther Allison
  For your precious loveRoy Hamilton
  T-bone shuffleAlbert Collins. Robert Cray and Johnny Copeland
  Little girlSyndicate of sound
  A good leavin’ aloneEddy Clearwater
  WoodstockMatthews Southern Comfort
  It’s my own tearsShemekia Copeland
  Everybody’s talkingNilsson
  You can’t judge a book by the coverRoy Buchanan & Delbert McClinton
  Ruby TuesdayMelanie
  Speak no evilTinsley Ellis
  Eve of destructionBarry McQuire
  Going down the riverSaffire
  You can count on meRoy Hamilton
  Feed my soulThe Holmes Brothers
  Dream a little dream of meMama Cass
  The sun is shining downJJ Grey and Mofro

 48. Op eerste Kerstdag! Ook van 10.00 – 12.00
  TITELARTIEST
  Rockin’Around The Christmas TreeBrenda Lee
  Sam’s christmas BluesAnson Funderburgh
  Run Rudolph RunChuck Berry
  Chrismas by the Bar-B QueLynn August
  Please come Home For ChristmasDion
  Chrismas in ParadiseMike Morgan and the Crawl
  Santa Claus is Coming to TownThe Four Seasons
  Joe’s Christmas SalutationsBig Joe And The Dynaflows
  Christmas Must Be TonightJ.W Roy
  Wouldn’t It Be a Merry ChristmasRobert Ward
  Santa Looked aLot Like DaddyBuck Owens
  Santa don’t Pass Me ByBill Kirchen
  Christmas Just Ain’t Christmas without YouTravis Tritt
  Blues For JRonnie Earl
  Happy Christmas TearsLittle Jimmy King
  Mama’s SongLynyrd Skynyrd
  X-Mas BluesThe Preston Shannon Band
  Hallelujah It’s Christmas38 Special
  Have You Heard The NewsKoko Taylor
  Is Make It Through DecemberMerle Haggard
  Christmas SnowMichael Burks
  Christmas in CarolinaThe Marshall Tuckes Band
  Christmas TimeLil’Ed and The Blues Imperials
  Christmas 4 A.M. AloneSpecs Hildebrand
  Stay a Little Longer SantaShemekia Copeland
  Litte Town Of BethlehemDavid Clayton Thomas
  Hey JoseRonnie Earl

 49. Bericht door Assendörper, op 15 december 2014 21:28
  Noteer ook even in uw agenda dat we op woensdag 24 december een ingelast programma hebben.

  Foi foi foi toch… wöör blif d?t programma van vandage now dan? 🙁

 50. Foi foi foi monsieur Roussseau toch! Het programma voor vandaag is vorige week zaterdag in GCCdeP na de tweede warme snackschotel door mij bekendgemaakt. Op u en Joppuh na was vandaag iedereen aanwezig. Foi foi toch!

 51. Het programma voor vandaag is: klaverjassen in GCCdeP. I.v.m. de afwezigheid van de groep Assendörper is er vandaag helaas geen warme snackschotel. Na de hapjes van het huis en de bitterballenschotel zien we wel weer verder.;D

 52. Proost! (door Youp)
  27 december 2014

  Vriend van mij is barkeeper in een leuk Amsterdams café en hem viel het op hoeveel jonge mensen tegen de kerstdagen opzagen. Een groot deel kwam afgelopen woensdag indrinken. Zware Tripels en stevige Duvels. Hij luisterde zoals het een goede barman betaamt. Waar zagen ze dan zo tegen op? Schoonfamilie? Ook. Maar hun eigen familie was meestal het ergst. Een meisje vertelde aanstekelijk over haar zus, ooit een gloeiend hete bliksem waar de hele stad verliefd op was en die in vijf jaar huwelijk verworden was tot een suffe bakfietsmoeder uit Heemstede. Samen met haar man zou ze het kerstdiner bij haar ouders versjteren. Hoe? Door over zichzelf te praten. Alles in hun leven is zwaar. Hun hypotheek, haar werk, zijn promotiemogelijkheden, de sportclub, de kinderen, de buurt, de boodschappen en de hond heeft waarschijnlijk diabetes. Zo??n stel. En Wilders heeft in hun ogen best wel vaak gelijk. Dat soort. Het meisje werd daar nu al baldadig van en wist dat ze er een promiscue seksleven met veel verschillende Marokkaanse vriendjes tegenover ging zetten. Plus geplande zonvakanties, uitbundige skitripjes en waanzinnige feesten tot diep in de ochtend. Daarom kon ze ook nu niet zolang blijven en moest ze voor het toetje al weg. En zij wist ook al dat haar vader haar de hele avond geamuseerd zou aankijken, terwijl haar moeder begripvol luisterde naar de lange klaagzang van de zeikende zus en haar man, die commercieel medewerker bij een groothandel in badkameraccessoires is.
  Mijn vriend vertelde ook dat het een aardige jongen aan de bar goed uitkwam dat er een weekend aan de kerstdagen zat vastgeplakt. Dan kon hij binnen zijn familie iedereen bedienen. Eerste kerstdag at hij bij de in de steek gelaten moeder van zijn vriendinnetje en hij was al
  helemaal klaar voor de urendurende klaagzang over het kippetje, zoals zij de nieuwe vriendin van haar man noemde. De tweede dag mocht hij aanzitten bij zijn eigen moeder en haar nieuwe man, die een half jaar eerder via een datingsite voor gescheiden kanslozen zijn ouderlijk huis was binnengewaaid en daar een paar hele lelijke meubels tussen de vertrouwde inboedel van zijn jeugd had gezet. Derde kerstdag moesten ze naar een desolaat galerijflatje aan de rand van Gouda waar de vader van zijn meisje sinds kort uitbundig de liefde vierde met het eerder genoemde kippetje dat hij van zijn werk kende. Zij zat daar achter de receptie. De aardige jongen was bang dat het vegetarisch gourmetten zou worden en dat de licht hysterische zus van het kippetje er ook zou zijn. Tegen de vierde dag zag hij nog het minst op. Dan mocht hij naar zijn eigen aan lager wal geraakte vader en kon hij tenminste lekker zuipen en het nergens over hebben. De andere avonden gingen ook nergens over, maar dan pretendeerde het gezelschap met hun zorgverzekeringdiscussies dat het een goed gesprek was. Waarom de aardige jongen alle vier avonden het toneelstukje meespeelt? Omdat het een aardige jongen is en aardige jongens doen dat soort dingen.
  ⤽Dit zijn maar twee voorbeelden⤝, zei mijn vriend, ⤽maar het hele café zat vol. En jij?⤝
  ⤽Niks. Ik lees en schrijf en kijk en verbaas me niet. De mens is dom en wordt niet slimmer. Na afloop van Serious Request in Haarlem hadden de dokters hun handen vol aan comazuipende jongeren en moest de politie goed zijn best doen om relletjes te voorkomen. Jammer dat er geen meisjes verkracht zijn. Dat had de cirkel mooi rond gemaakt. Verder zag ik een bericht dat de eerste strijker al in de handen van een dertienjarige jongen ontploft is. Dus die kan later niet meer aan zijn kinderen leren hoe ze vuurwerk moeten afsteken.
  En bij de aanleg van de A2 onder Maastricht schijnt op grote schaal gefraudeerd te zijn. Ook zo??n nieuwsfeit dat je niet verwacht! En jij?⤝
  ⤽Ik gooi zo mijn café weer open en komen ze allemaal weer binnen, terug van hun kerstdiners en zeggen ze dat ze nooit, maar dan ook nooit mee gaan. Al dat burgerlijke geneuzel en dat gezeik van die ouders. En volgend jaar zitten ze de avond voor kerst weer allemaal aan de zware Duvels en de stevige Tripels. En breekt Serious Request het record en trekt All You Need Is Love nog meer kijkers. Proost!

 53. Het programma van gisteren zag er weer spectaculair uit. Bij deze wil ik de organisator van dit zeldzaam fraaie programma nog complimenteren met de presentatie van dit werkelijk uniek programma.

 54. Nederlandsch theater heeft lang de naam gehad, dat er veel naakt te bezichtigen viel. Is dat bij jullie ook zo…of gluren jullie de dames gewoon de kleren van het lijf?

 55. Je moet trouwens de groeten nog hebben van Koko. Ik had hem vanmiddag op bezoek omdat hij mijn riante vijfkamerappartement wilde bezichtigen die ik sinds kort huur. Heb aan het jarenlange scheef wonen een eind gemaakt. Ben een stuk socialer geworden. ;D

 56. Hé Koko! Had nog willen vragen hoe het eigenlijk met hem was, maar ’t is me er weer bij ingeschoten. Bij dezen dan. En doe hem de hartelijke groeten terug!! Goed dat je het barbaars-kapitalistische scheefwonen de nek hebt toegekeerd. Dat riante 5-kamerappartement is je van harte gegund en ik hoop dat je er veel geluk zult vinden. Socialer worden is nooit verkeerd 😉

 57. Heb de laatste tijd een allergie voor Youp opgelopen. Vond hem vroeger wel goed. Dus dit misschien ook wel. Omdat het van vroeger is. Ik zal eens voorzichtig gaan kijken.

 58. Oeps, 21:08 had ik niet moeten posten…Lewis lijkt nu ineens simpel te gaan winnen 😮 Al hebben ze nu weer heel veel moeite om de leg te winnen…Lewis doet ut…3-2

 59. @ Joppuh; Hoe laat gooit van Gerwen donderdag? En v.d Voort en Barney vrijdag?
  De (zeker in vergelijking met de commerciëlen) bijzonder goede NOS-teletekst, meldt de aanvangstijdstippen dan weer net niet.

  Gezien de vermelde volgorde, spelen v.Gerwen en v.d. Voort morgen en overmorgen de 1e partij (aanvang rond 20:00?). Barney vrijdag de 2e.

Reageer