Fit Op Maat zoekt deelnemers

Zwolle – Het Ambulatorium is een aan Windesheim verbonden begeleidings-, behandel- en kenniscentrum waar cliënten begeleid en behandeld kunnen worden door geregistreerde therapeuten en/of ouderejaars studenten van de opleiding Psychomotorische Therapie en Bewegingsagogie. Het Ambulatorium Windesheim en FysioMobilae biedt een programma aan, die Op Maat wordt afgestemd aan de deelnemer zelf. Hier wordt gekeken naar uw eigen wensen en behoeften. Fit Op Maat (FOM) zoekt deelnemers.

Studenten van het Ambulatorium bieden beweeg- en sportactiviteiten aan die drempels richting het sporten doen verlagen. FOM werkt toe naar het bereiken van ‘total health’, de algehele fitheid van een individu. Dit is het streven naar zowel fysiek, als mentaal ‘fit’. Er wordt vanuit een Fysiotherapeutisch en Psychomotorisch perspectief naar u gekeken. 
Via de samenwerking met FysioMobilae zal er tijdens het programma een aantal keer een fysiotherapeut aanwezig zijn. De Fysiotherapeut zal u persoonlijk advies kunnen geven. 
De activiteiten die kunnen worden aangeboden zijn o.a. atletiek, balspelen, judo, zwemmen, ‘bootcamp’ trainingen en nog veel meer. 
Het programma heeft een lengte van 10 weken, waarbij twee keer in de week een training plaats vindt. De trainingstijden zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de deelnemers. Voor meer informatie kunt u mailen naar:
ambulatorium@windesheim.nl.

Artikel delen:
Reacties 4

Reageer