Mannen mishandeld op Melkmarkt

Zwolle – De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag 5 november een 23-jarige man aangehouden voor mishandeling en bedreiging in Zwolle. Hij zou op de Melkmarkt iemand hebben bedreigd en een ander hebben mishandeld. Agenten troffen één van de slachtoffers in de Badhuisstraat, hij was totaal doorweekt.

Deze 22-jarige man uit Hattem vertelde dat hij bedreigd werd door een groepje mensen, waarbij een man hem met een kettingslot zou hebben bedreigd. Op zijn vlucht sprong het slachtoffer in het water. Toen agenten met het slachtoffer naar het ziekenhuis gingen troffen ze daar een tweede slachtoffer. Het gaat om een 23-jarige Zwollenaar, die vertelde dat hij op de Melkmarkt naar een vechtpartij had staan te kijken. Daarbij zou hij geslagen zijn, waardoor hij gewond raakte. Van de groep op de Melkmarkt is in ieder geval één man herkend. Deze 23-jarige man uit Zwolle is thuis aangehouden. De politie doet verder onderzoek.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Wat zal die jongen uit Hattem bang zijn geweest, dat hij het water in sprong. Hoop voor hem dat hij er niets aan over gehouden heeft. Wens de slachtoffers sterkte, en hoop net als zuidski dat dat tuig opgepakt word.

Reageer