Spannende lantaarntocht door donker oud Zwolle

Zwolle – Het Zwolse St. Michaëlsgilde start dit najaar met een aantal avondlijke en avontuurlijke verrassingstochten door de donkere steegjes en straatjes van de Zwolse binnenstad. Twee uur lang zal onze poortwachter u meenemen op een beklemmende tocht door de krochten en stegen van onze oude binnenstad. U ziet de oude Zwolse binnenstad eens bij het flakkerende licht van de meegenomen lantaarns. Maar pas op!! onderweg kunnen we maar zo een aantal onverwachte en misschien wel schrikaanjagende ontmoetingen hebben met enige sinistere Zwolse figuren uit een langvervlogen verleden.

no_tocht_poster.jpg

Huiver bij het verhaal over de verschrikkelijke St.Lucienacht en zie de schrik in de ogen van de wilde meid van de Kranenburg. We zullen horen van gebeurtenissen die je in de geschiedenisboekjes niet tegenkomt, maar wat het daglicht niet altijd kan verdragen komt op deze krochtentocht uit de diepe schaduwen aan het licht. Laat u door onze zeer ervaren gids en poortwachter meenemen op een spannende verhalende reis door de tijd, langs stokoude Zwolse monumenten en illustere Zwolse figuren. Aan het eind van de tocht gaat u onder het genot van een “Blauw handje” even van de schrik bekomen in een eeuwenoude muurtoren. De ‘Nacht en Ontijtocht’ begint om 19.30 uur en wordt gehouden op aanvraag en op inschrijving.

Data: 18 november, 2 december en 16 december.
Start: Grote Kerkplein, bij de fontein.
Verzamelen: 19.30 uur
Vertrek 19.45 uur
Prijs: 12.50 euro pp.
 
nacht_en_ontij.jpg 
Info en boeking: www.sintmichaelsgildezwolle.tk 
Email sintmichaelsgildezwolle@outlook.com
Of mobiel: 06-47963334
Artikel delen:
Reacties 12
  1. @Japser, hebben ze je toen gewoon weer losgelaten? (grapje)
    Trouwens, Het St. Michaelsgilde heeft niet die gevangenisavonden in de Sassenpoort georganiseerd.

  2. Ik ben ervan overtuigd dat het aanslaat, Observer. Klinkt geweldig. daarom jammer dat de Gilde het steeds op dezelfde dag organiseert, omdat daardoor mensen met verplichtingen op die dag niet mee kunnen.:(

  3. Mij kwam de dinsdag juist wel goed uit. Aan het einde van de week moet ik altijd werken. Dinsdag mee geweest. Bedankt voor de leuke avond! Weer wat dingen te weten gekomen, die ik nog niet wist.

Reageer