Bij Broeders getipt in restaurantgidsen

Zwolle – Amper één jaar na opening in twee prestigieuze restaurantgidsen vermeld staan: het lijkt een droom, maar lukte restaurant Bij Broeders aan het Bethlehemkerkplein. Het jaar 2014 kan voor de broers Sven en Bjorn Westenberg niet meer stuk!

 

broeders.jpg 

 

“We zijn enorm trots”, vertelt gastheer en sommelier Sven Westenberg. “De notitie in Lekker was al geweldig. Maar in GaultMillau staan als ‘lievelingsadres’ is, om in het thema eten te blijven, echt de kers op onze taart!” Broer Bjorn, chefkok van het restaurant, vult aan: “Kwaliteit, eerlijke producten en toegankelijkheid vinden wij belangrijk. Het totaalplaatje, van binnenkomst tot vertrek, moet kloppen. Blijkbaar is dat ook op de ‘mystery guests’ goed overgekomen.” Voor wie het restaurant (nog) niet kent: Bij Broeders verwerkt dagverse en biologische streekproducten tot een lunch of diner. Met een klein Zwols tintje, want naast vakmannen zijn de gebroeders Westenberg ook echte Zwollenaren.

Artikel delen:
Reacties 8
  1. Bijzonder leuk voor hen!
    Onze ervaringen waren minder: erg lang wachten en ondertussen verkleumen op een plaatsje pal onder de airco. Mini-bitterballetjes en de drankjes aan de prijs. Kortom, redenen om er niet te blijven voor een hapje eten.

  2. Ik ben het met Lokeend eens, dat het wel een gekochte vermelding zal zijn. Onze ervaring was ook slecht. Het enige dat goed bereid was was de amuse, verder te droog, of zelf niet gaar vlees. Onplezierige bediening, zeer onpersoonlijk.

    Van opbouwende kritiek moest Broeder 1 niks hebben, wuifde het weg als onzin.

    Wie weet hadden we pech, maar voor ons nooit meer ‘bij Broeders’ genoeg veel betere restaurants in zwolle.

Reageer