Vuurvogel Familieconcert bij Landstede

Zwolle – Op zondagmiddag 23 november zullen alle ensembles die onder de vleugels van Stichting de Vuurvogel vallen zich laten horen in het jaarlijkse Vuurvogel Familieconcert. In dit 12e, inmiddels traditionele, familieconcert voor jong en oud zullen maar liefst 170 jonge musici zich muzikaal presenteren.

dsc07725.jpg

De organisatie is er in geslaagd om alle jonge musici binnen één concert de revue te laten passeren. De ensemble’s die onder Stichting de Vuurvogel vallen zijn: Kinderkoor Konstantijn, Jeugdkoor #Voices, Fluitensemble Toverfluit, Vuurvogel OpStreek, de Jonge Vuurvogel en Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel. Laatsgenoemd orkest telt momenteel 89 leden en sleepte onlangs de tweede plaats op het Nationaal Concours in Rotterdam in de wacht.

dsc07634.jpgvoices_hires.jpgfamilieconcert_overzicht.jpg

Het Vuurvogel Familieconcert begint zondag 23 november in het Landstede Sportcentrum aan het Hogeland 10 om 15.00 uur; de zaal is om 14.30 uur open voor het publiek. Kaarten kosten € 7,50 voor volwassenen en €2,50 voor kinderen t/m 12 jaar. Kaarten zijn verkrijgbaar via de leden op de repetities en vanaf 14.00 uur aan de zaal. Meer informatie op de website: www.vuurvogelonline.nl.

Artikel delen:

Reageer