Only Seven Left met afscheidstour naar Hedon

Zwolle – De Hilversumse rockband Only Seven Left stopt. Wat ooit begon als een schoolbandje, groeide in tien jaar uit tot een een professionele band die wereldwijd tourde, de hitlijsten haalde, award-nominaties binnensleepte en meer dan een miljoen YouTube-views scoorde. Only Seven Left speelt samen met Press And The President en Home Most Days in Hedon op vrijdag 14 december. 

De heren zijn ongelofelijk dankbaar voor een fantastische periode en sluiten deze daarom af met een knaller. In een emotionele video legt de band uit waarom: “We zijn toe aan iets nieuws. Hoewel we het nog steeds heel leuk hebben met elkaar en we ook dit jaar weer fantastische dingen hebben meegemaakt, hebben we het gevoel dat het soms moeilijker wordt om de tijd en energie op te brengen die Only Seven Left vergt én verdient. Besluiten om te stoppen was verschrikkelijk lastig, maar het voelt voor ons alle vier als de juiste keuze.”

Home Most Days
De drie Franse muzikanten van Home Most Days hadden met de eerste video Between The Stars een bescheiden youtube-hit te pakken. Al snel werden ze gevraagd om voor grote bands als All Time Low, The Maine en Motion City Soundtrack te openen.

Press And The President
The Press and the President maakt elektrische poppunk met sterke lyrics geïnspireerd door de Verenigde Staten. Najaar 2013 verscheen eerste EPStay Out of The Papers, een catchy, energieke en poppy plaat die zeker naar meer smaakt.

ONLY SEVEN LEFT 
Support: HOME MOST DAYS / PRESS AND THE PRESIDENT

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : vrijdag 14 november 2014
Open : 19:30 uur 
Aanvang : 20:30 uur 
Entree : €11,50

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, bij Plato Zwolle en aan de avondkassa van Hedon.

Artikel delen:

Reageer