Themabijeenkomst ‘Zorg voor Jezelf’

Zwolle – De zorgketen na een beroerte – regio Zwolle en Vrijwilligerscentrale ZwolleDoet! organiseren themabijeenkomsten voor mantelzorgers van mensen die een beroerte (CVA) hebben gehad. Er zijn vier bijeenkomsten die ieder bestaan uit een informatief deel en een deel waarin u gelegenheid hebt vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen met andere mantelzorgers.

De eerstvolgende bijeenkomst is op woensdag 12 november 2014 en heeft als thema: ‘Zorg voor jezelf’ – stress, vermoeidheid en ontspanning. Mantelzorg kan intensief zijn, het is belangrijk dat u als mantelzorger ook goed voor uzelf zorgt. Hoe gaat u om met uw eigen stress en vermoeidheid en wat kan u daarbij helpen? De bijeenkomst wordt gehouden in De Vogellanden, centrum voor revalidatie, Hyacinthstraat 66a, 8013 XZ Zwolle. Tijd: 19.30 – 21.30 uur (ontvangst vanaf 19.15 uur). De toegang is gratis, inclusief thee of koffie.

Belangstellenden wordt verzocht zich uiterlijk maandag 10 november aan te melden bij de 
Stroke Service Zwolle. Dat kan telefonisch via 038-424 2910 of per e-mail: tssz@careketens.nl De laatste van deze vier bijeenkomsten is op 10 december 2014.


Artikel delen:

Reageer