Landstede Volleybal wint eerste Europese duel

Zwolle – Het team van Landstede Volleybal heeft donderdagavond in een nagenoeg vol Sportcentrum het eerste Europsese duel om de CEV Cup van het lopende volleybalseizoen gewonnen. Tegen het Kroatiosche MOK Rovinj werd de uitslag een klinkende 3-0!

6-11-14-16.jpg 

MOK Rovinj, een jonge ploeg met veel kwaliteiten, kwam er donderdag in Zwolle niet aan te pas. Ze balden prima mee, maar echt in gevaar kwamen de volleyballers van Landstede eigenlijk niet. De setstanden spreken dan ook duidelijk in het voordeel van de Zwollenaren: 25-20, 25-10 en 25-16. Donderdag 20 november is de retun in Rovinj. De uiteindelijke winnaar van de tweestrijd speelt in december in de achtste finales van de strijd om de CEV Cup tegen de winnaar van het treffen tussen Fatra Zlin (Tsjechië) en Dinamo Moskou (Rusland). Bij verlies speelt de ploeg van coach Redbad Strikwerda verder in het derde Europese clubtoernooi, de Challenge Cup. Daarin wacht dan de winnaar van de confrontatie tussen Chemes Humenne (Slowakije) en Lausanne UC (Zwitserland).

6-11-14-95.jpg

6-11-14-47.jpg

6-11-14-70.jpg

Via Lees verder meer foto’s… 

6-11-14-38.jpg
 
6-11-14-102.jpg 
 
6-11-14-79.jpg 
 
landstede-mok_rovinj.jpeg  
Artikel delen:
Reacties 3
  1. Zo krijg ik een sporthal ook wel vol, gewoon een kwart van de hal vullen met Syrische asielzoekers en die daar te eten en te drinken geven. Landstede gaat wel door naar de volgende ronde, hoop dan op Dinamo Moskou. Dan probeer ik wel mee te gaan!!!

  2. Haha, is dat zo? Mooie stunt

    Zo krijg ik een sporthal ook wel vol, gewoon een kwart van de hal vullen met Syrische asielzoekers en die daar te eten en te drinken geven.

  3. Prachtig, die actie voor mensen met niet aangeboren hersenletsel. Die kunnen met begeleiding een week op wintersport. Kan je je ergens opgeven als begeleider misschien? Wie weet dat?

Reageer