WVF pakt eerste punt in de Hoofdklasse

Zwolle – VV WVF heeft zaterdagmiddag de hatelijke 0 punten achter zich gelaten! Er waren echter genoeg mogelijkheden om er vanmiddag 3 binnen te halen na een 2-0 voorsprong, maar dat bleek te veel gevraagd. Zonder Sybren Poppen en Richard Bouwmeester in de selectie stonden vanmiddag Hiro en Stals in het hart van de verdediging. Scheidsrechter was de heer C. Mulder. De openingsfase was van beide kanten erg afwachtend. De gasten stonden al bekend om hun snelle omschakelingen en passen dit ook veelvuldig toe in de Hoofdklasse waar zij voor het tweede jaar acteren.

wvf-aalten-11.jpg 

Geleideliik kwamen de passes van WVF beter aan en kwam er meer vernuft  in de combinaties. De eerste kans was er voor de energieke Muttihin uit een voorzet van Ozhan. Een lange voorzet op Lennart Bril werd door hem goed voor het doel gekopt maar werd niet bereikt door een ploeggenoot. Nog onverwacht kwam dan de voorsprong via een penalty van Rob Meijerink 1-0. Een combinatie tussen Ozhan en Muttihin waarbij laatste werd gestopt door aanvoerder ter Haar. De Aaltenaren zetten druk en  kregen enkele corners maar Gert Schaafsma was de situaties de baas. Lennart Bril schoot een afvallende bal keihard op doel maar helaas net over.

wvf-aalten-13.jpg

wvf-aalten-12.jpg

wvf-aalten-18.jpg

Via Lees verder meer nieuws en foto’s… 

Een paas van Hans Kamping op Muttihin leverde niets op door  te weinig controle. Na enig gevaar via een vrije trap en een corner van de gasten was het Jeroen van Brummen die bij een uitval de bal bij Ozhan afleverde, die vervolgens rakelings over de kruising mikte. De laatste 5 minuten nog enkele goede mogelijkheden voor beide ploegen maar het rustsignaal kwam met de 1-0 voorsprong.

wvf-aalten-14.jpg 

Na rust bleek Hiro aangeslagen en werd vervangen door Elroy Modderman. Al in de eerste minuut enkele hachelijke momenten voor het doel van Gert Schaafsma. De gasten hadden waarschijnlijk een donderspeech te horen gekregen want ze gingen direct als de brandweer. Ozha  en Muttihin werden net onderbroken met hun uitval. Nadat Lennart Bril al eerder gevaarlijk was vanaf links rondde hij prima af na een pass van Dion Reijnen en handig laten lopen door Muttihin 2-0!!

Helaas kreeg Rob Meijerink direct daarna geel na een lichte obstructie en werd de vrije trap tot overmaat van ramp vanaf circa 30 meter in de kruising geknald door ter Haar. Hoezo snelle aansluiting? WVF kreeg het moeilijker en ook de mondige Jeroen van Brummen kreeg snel geel van Mulder. De man had een prima eerste helft gefloten maar greep wel erg snel naar geel het tweede bedrijf.  Ook Lennart en Rob werden hiermee geconfronteerd en  tevens 2 Aaltenaren.  Via een lichtvaardig gegeven penalty kwamen de gasten op 2-2 via opnieuw ter Haar. Lennart hief hierbij zijn armen “ten hemel”.  Leuk was dat Martijn Ruysch  (come back?) binnen de lijnen kwam voor Ozhan Kardag en later Kristian Bril voor Jorben Niewenhuis. WVF vocht voor een beter resultaat en dat zeker gekund vanmiddag. Inzetten van Ruysch en een aktie in de 16 van Muttihin brachten gevaar. Enorme pegels van Rob en Jeroen hadden ook een beter lot verdiend!! De gasten schoten uit een uitval nog op de bovenkant van de lat en zo bleef het tot het eindsignaal spannend. 

Rob Meijerink schoot nog 2 keer op doel uit een vrije trap na een overtreding op Lennart maar gescoord werd er niet meer.

Volgende week thuis vriendschappelijk tegen Den Ham en daarna competitie thuis CSVApeldoorn = de 22e nov. 

Karakteristieken:

Scheidsrechter  C. Mulder

gele kaarten: WVF:      Jeroen van Brummen, Lennart Bril, Rob Meijerink

AZSV:     Tim Pothast, Stijn ter Haar

Toeschouwers: 200

scoreverloop:  18  Rob Meijerink (P) 1-0, 55 Lennart Bril 2-0, 56  en 76 ter Haar 2-1 en 2-2

Opstellingen:

WVF:

Gert Schaafsma,  Dion Reijnen,  Robert Stals, Hiro Gnanapragassam, (Elroy Modderman) , Hans Kamping, Jorben Nieuwenhuis (Martijn Ruijsch),  Rob Meijerink, , Muttihin Yukselen, Jeroen van Brummen, Ozhan Kardag (Kristian Bril), Muttihin Yukselen

AZSV:

Kempers, Jansen, van Aken, Goosen,Spekking, ter Haar, Berenschot, te Veluwe, Pothast, (Adraanse) Thuss, Kämink (Mateman)

Door: Bert Kamerman  

wvf-aalten-15.jpg

 wvf-aalten-16.jpg

 wvf-aalten-17.jpg

wvf-aalten-20.jpg 

wvf-aalten-19.jpg 

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer