Duo steelt voor ruim € 8000,- aan armbanden

Zwolle – Bij een juwelierszaak aan de Diezerstraat in Zwolle zijn op zaterdag 18 oktober twee mannen gefilmd die voor ruim € 8000 euro aan armbanden stelen. Wie kent of herkent deze mannen?

https://youtu.be/dqMmDstGAs8 

Bel met tips naar het gratis nummer 0800 – 6070. Anoniem reageren kan bij Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000.

Artikel delen:
Reacties 24
 1. Jasper je kunt toch niet ontkennen dat veel van gepleegde misdaden die hier geplaatst worden door mede Europeanen, gedaan worden? Je kunt aggregeren op mensen die een bepaalde mening hebben, net als jou, maar realiteit is wel dat ze hier gewoon komen roven. Oke ons, en dan bedoel ik ook europees systeem is hier niet op voorbereid. Fraude met toelagen belasting, ze lachen er om. Snap jij nu de woede die heerst en aangewakkert wordt door bv pvv. Mensen gaan hun mond open doen en reageren erop.

  Dat sommige comments gewoon niet kunnen ben ik het mee eens, zo zag ik in een topic het woord wijfen, tsja was br. Die en ik hoop dat de redaktie het woord wijven doorstreept en er vrouwen van maakt.

  Maar eerlijk Jasper jij gooit ook olie op het vuur, net als ik soms doe.

  Maar snap, begrijp jij dat mensen die het minder hebben hier soms op een bepaalde manier reageren? Laat ze, zij hebben hun shit en moeten dat oplossen, ga dr gewoon niet op in met je ja soms sterke politieke mening.

  let it be

  ;);)

 2. Ik zie dit als een discussiebord, als het dat niet is, hoor ik het wel van een admin. Ik snap daarnaast prima dat er misdaad wordt gepleegd door mensen uit oost-europa die daarvoor hier speciaal daarvoor heenkomen. Ik ageert tegen de mening (want dat is het, dus waarom mag die mening wel?), dat alle oost-europeanen zo zijn. Of dat het alleen buitenlanders zijn

 3. Tegenover iedere buitenlander die hier een misdaad pleegt staan evenzovele Nederlandrrs die hrtzelfde doen. Jammer maar helaas. Afkomst doet er helemaal niet toe. Tuig is tuig. Simpel.

 4. Klopt niet helemaal, maar inderdaad zijn er ook heel veel Nederlanders die crimineel zijn. 55% of zo. Maar dat betekent dat er naar verhouding buitenproportioneel veel allochtonen crimineel zijn. Wat betreft afkomst doet er niet tot toe, ben ik met je eens. Allochtonen leven vaak in situatie’s waar criminaliteit sowieso meer voorkomt. Ze zijn niet crimineel omdat ze een kleurtje hebben of zo.

 5. Wij Nederlanders zijn veel beter in het oplichten van de Staat, opgeven dat je op kamers woont maar nog gewoon bij je ouders thuis wonen, verkeerd aantal verreden kilometers doorgeven aan de belastingdienst, in de bijstand en niet doorgeven dat je op zaterdag een betaalde baan hebt.
  Indienen van ‘spooknota’s’ bij de verzekeringsmaatschappij, mijn camera is gejat tijdens de vakantie maar ligt eigenlijk nog gewoon lekker thuis in de la.:P

 6. @Mike70 vergeet de echt grote misdaad met witte boorden niet. Dat kost de samenleving pas echt kapitalen, en wordt zwaar gedomineerd door blanke mannen. Maar ja, niet sexy genoeg voor Opsporing Verzocht.

 7. En wat dacht je van al die ICT – bedrijven die voor de overheid werken. Elk project slaagt nooit in één keer en valt altijd miljoenen duurder uit. Of het nu de zorg is, defensie politie, of het UWV. Dat zijn in mijn ogen ook grote criminelen. Maar dit off topic. Sterkte voor de juwelier, ik hoop voor hem dat hij goed verzekerd is.

 8. @. Mike, de belasting omzeilen, de mazen in de wet opzoeken. Doet volgens mij bijna iedereen wel. Of heeft dat gedaan. Het verschil is dat deze mensen vroeg of laat wel een keer tegen de lamp aan lopen die frauderen. En de volle mep terug moeten betalen met boete. Dit in tegenstelling tot dit soort lieden die er vaak wel mee wegkomen en niet te traceren zijn.

 9. Bericht door Japser, op 10 november 2014 8:55

  @Mike70 vergeet de echt grote misdaad met witte boorden niet. Dat kost de samenleving pas echt kapitalen, en wordt zwaar gedomineerd door blanke mannen. Maar ja, niet sexy genoeg voor Opsporing Verzocht.

  Veel zaken de “witte boorden criminaliteit” genoemd worden betreffen helemaal geen misdaad. Het is gewoon volledig volgens de regels en de enige reden dat het witte boorden criminaliteit genoemd wordt is dat degene die het zo noemt stinkjaloers is! Let wel: dat is niet altijd zo, maar wel vaak.

  Bericht door benjie, op 10 november 2014 9:27

  En wat dacht je van al die ICT – bedrijven die voor de overheid werken. Elk project slaagt nooit in één keer en valt altijd miljoenen duurder uit. Of het nu de zorg is, defensie politie, of het UWV. Dat zijn in mijn ogen ook grote criminelen

  Ook dit is een enorme misvatting! Vaak gaan dat soort projecten helemaal niet stuk op het falen van de dienstverlener, maar doordat de opdrachtgever niet op heeft zitten letten en op het laatste moment pas ziet wat ze eigenlijk besteld hebben. Ieder normale organisatie zou dan het beste van die investering maken, maar alleen bij de overheid wordt er dan maar even volledig de stekker uit getrokken!

 10. Dit is allemaal de schuld van de verantwoordelijke politici van Nederland die jaren gelden ingestemd hebben en voor de open grenzen waren..

  Bulgaren, Roemenen, of plaatselijke boeren maakt niet uit maar het wordt met de week erger.. Ik vraag me af in hoeveel winkels nog in Zwolle gestolen wordt zonder dat er daarvan aangifte word gedaan.
  DE winkeliers proberen centjes te besparen en zo goedkoop mogelijk personeel in te zetten de meeste zijn nog geen 23 die in de meeste winkels staan en dan krijgen ze bezoekjes van dat soort beroeps ja dan ben je meer veel meer kwijt…
  Denk niet dat die gasten gepakt worden…

Reageer