Theatercollege André Kuipers naar Zwolle

Zwolle – Maandagavond heeft astronaut André Kipers het startsein gegeven voor de kaartverkoop van zijn tournee, die langs 19 theaters in het land gaat. Kuipers zal op 14 maart 2015 ook naar Theater De Spiegel komen!

andre_kuipers.jpeg 

André Kuipers, recordhouder van de langste ruimtevlucht in de Europese geschiedenis (193 dagen in de ruimte!) nodigt u uit samen zijn reis nog een keer te beleven. Een theatercollege vol humor, verbazing en interessante feiten. En André zou André niet zijn als hij het publiek tijdens zijn college niet uitdaagt de eigen grenzen te verleggen. Dit unieke theatercollege voor jong en oud neemt u mee aan de hand van vele video’s en foto’s op een magische reis door ons heelal, het ISS (International Space Station) en de wetenschap. Niets blijft onbehandeld en u krijgt precies te zien hoe het is om astronaut te worden en te zijn! De voorbereidingen en trainingen, de lancering, het wonen en werken in het heelal, de risico’s van het vak, de landing en de revalidatie na de missie.

Kaarten: v.a. € 7,50 

                                                                    1e rang

Normaal€ 27,50
CJP€ 24,00
Kinderen t/m 12 jaar€ 17,50
2e rang
Normaal€ 24,00
Kinderen t/m 12 jaar€ 14,00
3e rang
Normaal€ 17,50
Kinderen t/m 12 jaar€ 7,50

 

Artikel delen:
Reacties 9
 1. 27,50 is inderdaad een hoop geld, maar dat geldt voor veel voorstellingen. Daar ontkom je niet aan, en het lijkt me wel een zeer interessante voorstelling.

  Niels Geuzenbroek:
  1e rang
  Normaal?? 22,50

  L.A. The Voices:
  1e rang
  Normaal?? 28,00

  Roué Verveer
  1e rang
  Normaal?? 24,00

 2. En wat vangt Kuipers zelf. Ik heb wel eens gehoord dat hij langs komt voor openingen etc voor het lieve sommetje van ??9.000. Is dus alleen maar bezig om zijn eigen portemonnaie te vullen.

 3. @Tsja
  Klopt, maar ik begrijp dat hij niet alleen iets gaat vertellen maar zijn hele verhaal zal omlijsten met foto??s en beelden. Een theater is al jaren niet meer alleen cabaret en musical, er gebeurt steeds meer. Als de Golden Earring daar optreedt zou dat in principe ook beter in Hedon of IJsselhallen kunnen plaatsvinden.

  @ pietje
  Dat doen we in principe allemaal toch? We gaan allemaal naar ons werk om weer een broodje te kunnen kopen, en onze BN??ers zitten ook niet gratis in alle spelletjes en discussies programma??s op t.v. Dat doen ze allemaal om hun zakken te vullen, want ook deze mensen willen de hypotheek kunnen betalen en hun broodje.

Reageer