Tarragona presenteert debuut EP in Hedon

Zwolle – Eerder dit jaar mochten ze al als voorprogramma van Mastodon optreden, nu hebben ze hun eigen headliner show. De hardrock- heavy metal band Tarragona presenteert vrijdag 21 november haar debuut EP in Hedon. Roadcrew zal hierbij het voorprogramma verzorgen. Onlangs werd bekend gemaakt dat het Zwolse poppodium de band gaat ondersteunen met de Hedon Beurs.

 

tarragona.jpg 

 

Tarragona bestaat uit vier jonge mannelijke talenten in de leeftijd van 18 tot 20 jaar die alles in zich hebben om het ver te schoppen. Invloeden van bands als Alter Bridge, Pantera, System Of A Down en Metallica zijn te herkennen, maar met hun eigen composities en zelfgeschreven teksten creëert de band een unieke sound. De band volgt de artiestenopleiding van het Deltion College en loopt momenteel stage in Hedon.

Roadcrew

Nadat Roadcrew de single Mary Jane uitbracht begin 2014, hebben ze de titelsong mogen maken voor de film "De Bende Van Urk" ( Juni, 2014), hebben ze de prijs "beste band van Flevoland" (2013/2014) gewonnen en talloze optredens gegeven door het hele land. Roadcrew is momenteel bezig in de studio voor hun debuut album. Live staat Roadcrew bekend om zijn actieve, ingrijpende, intensieve shows. Een act vol met harde rock, een rauwe rand en verbazingwekkende nummers.

 

Hedon Beurs

Het gaat Hedon om bands die in eigen regio al aardig succesvol zijn, maar die net dat extra beetje steun nodig hebben om door te kunnen ontwikkelen. In overleg met de bands wordt een plan van aanpak geschreven waarin wordt gekeken naar de vraagstelling van de band.  Hierbij kan gedacht worden aan begeleiding van het opnemen van muziek, masterclasses podiumpresentatie en podiumtechniek of bijvoorbeeld workshops marketing en promotie. Deelnemende bands krijgen een professionele begeleider toegewezen en een jaar lang gelegenheid om gratis gebruik te maken van de oefenruimtes en podiumtechniek van Hedon.

 

TARRAGONA
Support: ROADCREW

 

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                     : Vrijdag 21 november
Open                          : 20:30 uur 

Aanvang                     : 21:00 uur 
Entree                         : € 6,50 

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, de avondkassa van Hedon en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl 

Artikel delen:

Reageer