Storing bezoekerspassen Zwolle opgelost

Zwolle – Vanaf maandag 3 november was er een storing in het bezoekerspassysteem. Sommige bezoekerspassen konden hierdoor helemaal niet aan- en afgemeld worden, andere passen hadden te weinig saldo.

Inmiddels zijn alle problemen opgelost en kunnen alle bezoekerspassen weer ‘normaal’ gebruikt worden. Door de parkeerhandhavers wordt dus ook weer gecontroleerd of de passen aangemeld zijn.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Sjabbo, het gaat hier over parkeerpassen, dat haal je niet gelijk uit de kop en ook niet uit de rest! Dan slaak je een zucht en dank je oh pff.
  Ik tenminste!

 2. Bericht door suze, op 12 november 2014 14:32
  Sjabbo, het gaat hier over parkeerpassen, dat haal je niet gelijk uit de kop en ook niet uit de rest! Dan slaak je een zucht en dank je oh pff.
  Ik tenminste!

  Och wat zielig, hebben ze weer wat gemist.:D

 3. @Sjabbo bewoners in gebieden met parkeervergunningen kunnen voor (ik dacht) 15 euro per jaar een pasje aanvragen, waarmee bezoekers maximaal 16 uur per week kunnen parkeren.

 4. Die parkeerhandhavers controleren gewoon door,als je zegt er is storing zeggen ze rustig bewijs het maar,de bon gaat gewoon door.En ze lopen lachend weg.Nee een baan om trots op te zijn.

 5. @Japser: een tientje per jaar.

  @Ziezoo: als dat in deze periode is voorgevallen kun je met alle gemak weerleggen dat het systeem niet werkte en de boete niet hoeft te betalen. Maar iets zegt me dat je helemaal geen boete gehad hebt en zelf het bezoekerspasje ook niet in bezit hebt. Je wil graag ff trollen.

Reageer