PEC Zwolle oefent tegen FC Emmen

Zwolle – Donderdagmiddag speelt PEC Zwolle een oefenwedstrijd tegen FC Emmen. Het duel wordt gespeeld in het IJsseldelta stadion en gaat om 13.00 uur van start. Entree is gratis via de ingang van het Spelershome(vanaf 12.30 uur) aan de hoofdzijde van het stadion.

De laatste keer dat beide ploegen officieel tegenover elkaar stonden was in april 2012. Nassir Maachi kroonde zich tot matchwinnaar door de enige treffer van de avond te scoren. Twee weken later werd het toenmalige FC Zwolle kampioen. Eerstedivisionist FC Emmen staat momenteel op een keurige zesde plaats in de Jupiler League. Het team van trainer Joop Gall won zes van de dertien competitiewedstrijden en beleefde onlangs een goede avond in Sittard. Daar werd Fortuna namelijk met maar liefst 1-8 verslagen. Met Said Bakkati, Frank Olijve, Niek Vossebelt, Alexander Bannink, Eser Elmali en Sander Rozema staan er maar liefst zes spelers onder contract in Drenthe met een Zwols verleden.

Kom je donderdagmiddag niet naar het IJsseldelta stadion? Volg de wedstrijd dan via Twitter.  @peczwolle houdt je op de hoogte over alle ontwikkelingen op het veld.  

Artikel delen:
Reacties 8
  1. Pas op met zulk soort uitspraken. Voor je het weet verliezen sommigen hier wederom de aandacht voor het voetbal. Dat zou zonde zijn.

  2. Gelukkig is dit maar een oefenwedstrijd tegen een op het bot gemotiveerd FC Emmen. Mochten we dit soort wedstrijden in de reguliere competitie spelen, dan zouden wij sowieso al gedegradeerd zijn!8)

Reageer