Nieuwe beurs: Feeling Well Fair

Spirit-Juweel.nl is een nieuwe beurs over bewust leven, genieten en je goed voelen. De prachtige Broerenkerk in Zwolle was zaterdag het decor voor deze ‘feeling well fair’. De eerste editie van Spirit-Juweel.nl was zaterdag een groot succes. Ruim vijfhonderd mensen bezochten de ‘Feeling Well Fair’ in de Broerenkerk. “De toon voor volgend jaar is gezet”, blikt een tevreden organisator Pascale Tichelaar-Rakers terug.

Het thema van de beurs was ‘verbinding’. Spirit-Juweel wilde hemel en aarde verbinden, maar mensen ook meer met zichzelf verbinden door aandacht te schenken aan hun bezieling, talenten, kwaliteiten, innerlijke drijfveren en hun levensdoel. De Broerenkerk was zaterdag gevuld met ongeveer tachtig standhouders. Die konden alles vertellen over verschillende vormen van genieten en een goed gevoel krijgen. Zeer uiteenlopende onderwerpen kwamen aan bod. Van lachmeditatie tot wijnproeven, van een consult van een medium tot een heerlijke massage. Bezoekers konden informatie krijgen, meedoen aan workshops of een consult ondergaan. Veel mensen maakten daarvan gebruik. Tichelaar-Rakers is blij dat de beurs aanslaat. “We leren verder van alle respons, zodat we volgend jaar nog beter voor de dag gaan komen. Met nog meer variatie aan standhouders.”

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Wat een leuk stukje!! Ik kijk moe, maar zeer tevreden terug naar deze mooie dag en hoop dat het volgend jaar nog mooier, breder wordt op evt. meer locaties. En natuurlijk nog meer bezoekers! Mensen die wel hadden willen komen maar het te laat gezien hebben of niet konden kunnen nog een gratis beurstas komen halen. Wel graag even op afspraak 038-4527187.
  Bedankt voor alle animo en hopelijk tot volgend jaar allemaal!
  Hartelijke groet,
  Pascale Tichelaar


  Maak melding

 2. langs deze weg wil ik Pascale feliciteren met de beurs. Ik was één van de standhouders. Alles was fantastisch geregeld, de sfeer was erg goed, mensen die niet geweest zijn hebben echt wat gemist. Wat mij betreft volgend jaar weer.
  zonnige groet,
  Ilonka Heideveld.


  Maak melding

 3. Ook wij als standhouder van de stoelmassage kijken terug op een goede beurs in een prachtige en sfeervolle omgeving.
  Pascale; super georganiseerd.
  Veel mensen hebben onze stand gevonden en er met plezier gebruik van gemaakt.
  Volgend jaar staan wij er weer. : 🙂


  Maak melding

Reageer