Open Dagen Kunstenaarsvereniging Palet

Zwolle – Kunstenaarsvereniging Palet opent zijn deuren en de kunstenaarsateliers op zaterdag 29 en zondag 30 november van 11.00-17.00 uur. Leuke cadeautjes voor de feestdagen zijn te scoren in de diverse ateliers en op de kunstmarkt. Nieuw is een veiling van werk tijdens dit weekend.

Ga in gesprek met de kunstenaar, neem een kijkje in zijn of haar atelier en laat u inspireren en verrassen! Er is een ledenexpositie door het hele gebouw en een kunstmarkt. Het gaat daarbij voornamelijk om schilderijen en tekeningen, maar er is ook onder andere keramiek, beeldhouwkunst en grafiek te zien.

Voor wie zelf creatief aan de slag wil, worden er workshops gegeven. Van 12.00 – 13.00 en van 14.00 – 16.00 zijn er voor een kleine vergoeding workshops met klei. Ook kan er samen geschilderd worden aan een groot schilderij op de eerste verdieping, en kan het cursusaanbod binnen Palet en van Atelier Blauw worden bekeken. Iedereen is van harte welkom aan de Stilobadstraat 9 in Zwolle, tussen ArtEZ en de Turfmarkt, ingang kanaalzijde. Er is een lift aanwezig.
Voor meer informatie, zie onze website: www.paletzwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer