Update bouw FC Zwolle stadion

Zoals u dat inmiddels vanaf het begin van de bouw van ons gewend bent houden wij u regelmatig op de hoogte omtrent de bouwvorderingen van het nieuwe FC Zwolle stadion.

Oosttribune
Op de Oosttribune is afgelopen weken druk gewerkt aan het dak zodat afgelopen vrijdag de supporters er droog bij konden zitten. Het dichtzetten van de gevels, aan de achterzijde van de tribune, start volgende week. Het zal circa vier weken duren voordat alle gevels dichtgezet zijn. Daarna zullen de aluminium kozijnen, die compleet met glas worden geleverd, erin gezet worden.

Zuidtribune
Bij de Zuidtribune is het stapelen nog volop bezig. Aan het eind van de maand zal de grote kraan weggehaald worden en zal het stapelen grotendeels gereed zijn.

 

Westtribune
Het heien is voltooid, op dit moment is men met de fundering van de Westtribune bezig. Het storten van de fundering zal de komende zes weken doorgaan. Er kan begonnen worden met stapelen wanneer de fundering voor het overgrote deel klaar is. 

Afbouw stadion
De architect, de ontwikkelaar, de bouwer en FC Zwolle zijn begonnen met het doorspreken van de afbouw van het stadion. Als eerste komt de inrichting en het uiterlijk van de Oosttribune aan bod. Wanneer de Oosttribune dichtgezet is, compleet met aluminium kozijnen en beglazing, zal er begonnen worden met de afbouw van deze tribune.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer