Lustrum The Young Ones Festival

Zwolle – Op zaterdag 29 & zondag 30 november organiseert The Young Ones de vijfde editie van het Young Ones Festival. Een tweedaagsfestival vol theater, film en performance. Het hele weekend is het Young Ones Theater gevuld met verschillende voorstellingen die het resultaat zijn van diverse theaterproducties die dit najaar bij The Young Ones plaatsvinden.

 

theyoungones.jpg 

 

Het Young Ones Festival heeft een divers programma voor alle leeftijden. Op zaterdag is er een doorlopend programma van 18.30 uur tot 23.00 uur en op zondag van 13.30 uur tot 18.30 uur. Ook te zien tijdens het festival: de premiere van de documentaire over de voorstelling ‘Flood – A Perfect Day’, een co-productie van Theater Totaal en The Young Ones, gespeeld door twaalf Young Ones en twaalf acteurs met een verstandelijke beperking. U kunt tijdens het Young Ones Festival onder andere komen kijken naar de voorstellingen: Het Pippin Effect (regie: Anne-Minke Meijer) , Life’s too short to wear matching socks (regie: Anne-Minke Meijer)  VEER (regie: Sarah Evers), EXIT: Alaska (regie: Silas Neumann), Macbeth (regie: Irene Kriek), Murder in Cockshire (i.s.m. Grupo revolver, regie: Corien Feikens), Documentaire Flood (door: Fokke Baarssen).

Young Ones Festival
In het najaar van 2012 organiseerde The Young Ones de eerste editie van het Young Ones Festival. Het festival is een platform voor jong creatief talent en biedt jongeren een podium om zichzelf aan de wereld te laten zien in een professionele theater- of filmproductie. Het resultaat is een programma van zes theatervoorstellingen en een documentaire. Gemaakt door verschillende professionele Young Ones makers/ partners/ co-gezelschappen.

The Young Ones
The Young Ones is een cultureel broeinest voor jong (theater) talent in Oost-Nederland met een unieke manier van werken. Zij maakt professionele, energieke en beeldende voorstellingen en voert theater- en culturele projecten uit met kinderen en jongeren in de leeftijd van 10 t/m 26 jaar vanuit grote verhalen met thema’s die door de jaren heen actueel blijven, of weer actueel geworden zijn.

Kaarten reserveren en informatie:
Kaarten kosten € 9,50 p.p. (incl. service & transactiekosten) per dag. Een weekendkaartje kost € 14,50.

Kaartverkoop vind plaats via www.theateryoungones.nl of aan de deur bij het festival (indien beschikbaar).

Artikel delen:

Reageer