Gierende gitaarsolo’s tijdens Café Rock

Zwolle – Rockliefhebbers opgelet! Vrijdag 21 november nodigt de HESZ (Horeca Evenementen Stichting Zwolle) je uit om de kroeg in te duiken en te genieten van een potje stevige rock. Tijdens het jaarlijkse evenement Café Rock, zullen verschillende bands hun gitaren laten gieren en jou laten dansen op hun beste rocksongs.

 

Café Grizzly’s nodigt de beukende band ‘Carnal Leftovers’ uit, die met een stevig potje death metal de die-hard rockfanaten wel kunnen bekoren. The Livingroom pakt het iets rustiger aan met de drie mannen van ‘D.U.D.E.’, een rock coverband, die oldies spelen van Elvis tot CCR. ‘The Rockiers’ komen spelen bij ’t Swolsch Café en ook deze drie heren zullen een breed rockrepertoire spelen, van ‘Coldplay’ tot ‘De Dijk’. De Zwolse rock & blues band Double B zal het dak eraf gaan spelen bij ‘Stapp’s Inn’. Ook Zwollenaren bij ‘Café de Pul’, want hier komt de tweekoppige band ‘Money & The Man’, die volgens hun Facebooksite houdt van “loud and intense”. Dat belooft wat! En dan is er nog ‘Amnesia’, die met pompende baspartijen en opzwepende drums het publiek in ‘Café de Gezelligheid’ zal gaan vermaken.

Gierende gitaarsolo’s of harmonieuze rockballads. Allemaal gratis te zien en te beluisteren in de Zwolse binnenstad op vrijdag 21 november vanaf 21.30 uur.

 

Het hele jaar door biedt de Horeca Evenementen Stichting Zwolle (HESZ) een ruime keuze aan evenementen aan. Kijk voor alle activiteiten en meer informatie op facebook.com/heszwolle of www.hesz.nl.

Artikel delen:

Reageer