Prinsenbal cv De Tonnezotters

Zwolle – Op zondag 16 november hield cv De Tonnezotters haar jaarlijkse prinsenbal. De Nieuwe Bierton was rijkelijk gevuld met bevriende carnavalsverenigingen en belangstellenden. Jeugdprinses Caroline en Prinses Anja zijn omstreek 14.30 uur op ludieke wijze uit hun functie ontheven.

jeugd.jpg

Daarna is een vijftal nieuwe leden verwelkomd en is prinses Anja aan het vorstendom toegevoegd. Om 16.00 uur werden de nieuwe hoogheden bekend gemaakt. Het komende jaar zullen de Tonnezotters worden voorgegaan door prins Vinne met zijn adjudanten Cil en Okkie. Dit alles werd muzikaal begeleid door onze hofkapel De Knollentrekkers die er altijd weer een groot feest van weet te maken. Daarna was er een sprankelend optreden van Hein Miggelbrink, de vroegere voorman van De Spitfires.

tonnezotters.jpg

Carnavalsvereniging De Tonnezotters is een kleine maar actieve vereniging. Sinds 1976 zijn wij een officiële vereniging die als doel heeft om op carnavaleske wijze mensen te laten genieten van onze activiteiten. Het seizoen begint voor ons op de eerste zondag op of na 11 november met het prinsenbal. Daarnaast houden we een receptie voor de hoogheden met aansluitend een feestavond en Het Zwols Kapellen Spektakel op de zondag vóór carnaval.

Tijdens de carnaval geven wij op de vrijdagavond onze medewerking aan het feest van De Loltrappers voor mensen met een beperking. De zaterdag staat in het teken van de optocht en de zondag verzorgen wij de carnavalsmis en de familiemiddag. Daarnaast zullen wij zoveel mogelijk de feestvreugde doen oplaaien bij de activiteiten van de overige Sassendonkse carnavalsverenigingen gedurende het gehele voorseizoen.

We zijn inmiddels weer een middelgrote vereniging maar nieuwe leden zijn altijd van harte welkom. Ook jeugdige leden kunnen aansluiten bij ons jeugdhof of de dansmariekes. We houden van aanpakkers met een goed gevoel voor humor. Lijkt het je leuk om vooral in het voorseizoen in groepsverband carnaval te vieren en eventueel deel te nemen in de raad van elf dan ben je bij De Tonnezotters aan het juiste adres! Meer informatie op www.tonnezotters.nl of stuur een mailtje: secretaris@tonnezotters.nl.

Artikel delen:

Reageer