OBS de Octopus rapt over uniek zijn

Zwolle – Op openbare basisschool de Octopus in Zwolle-Zuid zijn de leerlingen van groep 5 t/m 8 de afgelopen weken druk bezig geweest met het schrijven van hun eigen raptekst. Naar aanleiding van een aantal rap workshops van Zwolse rapper ‘Sonnic Music’ gingen alle klassen in teamverband met elkaar aan de slag en kwamen ze meer te weten over de muziekstijl rap.

img-20141121-wa0002klein.jpg 

De gegeven workshops stonden in het teken van het thema: ‘Iedereen is Uniek’. De directrice van de openbare basisschool, Conny Wencker, wilde tussen de verscheidene activiteiten die er waren tijdens ‘de week van het gedrag’ ook iets bieden aan de kinderen op het gebied van muziek. Conny: ‘Weer eens totaal iets anders en zo zijn de leerlingen op een productieve manier bezig met elkaar met het besproken thema in de week van het gedrag!’ Aldus de directrice.

De leerlingen van de Octopus bekroonden hun talent en hun inzet door tijdens een weekafsluiting voor de gehele school hun raps voor te dragen. Ook werd er door de gehele school luid mee gerapt met het refrein, dat de leerlingen aangeleerd kregen tijdens de workshops:

OBS de Octopus, we zijn hier met elkaar.
Zo’n unieke plek en dat al 25 jaar
We tonen ons talent, in de week van het gedrag
Samen werken als een team… Dat is onze kracht!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “OBS de Octopus rapt over uniek zijn”

Reacties zijn gesloten.