Politie vindt bloed van dader in zaak Karsten

Door de politie is vorige week bloed aangetroffen in de woonboot van Karsten. Uit onderzoek blijkt, dat dit bloed afkomstig is van één van de daders. Eerder bleek uit verklaringen van de familie van Jan Karsten, dat vermoedelijk een roestvrij stalen vleesvork uit de woonboot is weggenomen.

‘Janneman’ Karsten werd op 15 maart gevonden op zijn woonboot aan het Almelose kanaal. De 53-jarige Zwollenaar was vele malen gestoken en daardoor doodgebloed. De politie zette direct een Team Grootschalige Opsporing met dik twintig mensen op de zaak. Ondanks dat, veel aandacht in de media en het snel na de vondst van Karsten uitloven van een beloning van 15.000 euro voor de gouden tip, bleven aanhoudingen uit.

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Sinds kort moeten ze examen doen toch voor dit soort zaken. Niet zo vreemd gezien dit bericht. Hier zakt mijn broek ook even vanaf. Nou ja ik hoop maar dat het ook wat oplevert.


    Maak melding

  2. Hmmm….misschien is het ook bedoeld om zo nu en dan de media/burger zo nu en dan te prikkelen / geheugen op te frissen. Weet ik niet, puur een wilde gok. Anders zou ik het ook bijzonder vreemd vinden.


    Maak melding

Reageer