Tickets voor buscombiregeling FC Zwolle uitverkocht

Tickets voor een plaats in de supportersbus voor de Zwolse supporters betreffende de wedstrijd van aanstaande zondag van FC Zwolle tegen Go Ahead Eagles zijn al uitverkocht. Alle plaatsen in de bussen zijn inmiddels bezet.

De verkoop van de buscombiregeling ging erg snel, in een uur tijd waren alle kaarten verkocht. Maandagavond waren alle kaarten al verkocht. De wedstrijd zal om 12.30 uur in Deventer beginnen. Het eerder vastgestelde tijdstip van 14.30 uur is vervallen. Supporters die mee gaan naar dit duel worden verzocht te verzamelen bij het stadion van FC Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Veel mensen hebben FC Zwolle vragen gesteld over de gevolgde procedure en over de hoeveelheid kaarten. Hierbij enige uitleg.

    Al vele jaren is de verkoop voor busreizen een gezamenlijk project van de supportersclub en FC Zwolle. FC Zwolle doet onder andere het vooroverleg met clubs, besteld de bussen en zorgt voor stewards op de bussen. De supporterslcub doet de daadwerkelijke verkoop van buskaarten. Voor de uitwedstrijd naar Go Ahead gelden altijd aangepaste regels. Vanwege de grote belangstelling zijn er twee dagen waarin de verkoop plaatsvindt. De leden van de supportersverenining en de seizoenkaarthouders hebben voorrang op de eerste dag. Wanneer er nog kaarten overblijven dan krijgen de clubcardhouders op de tweede dag een kans om kaartje te bemachtigen. De supporterslcub heeft gisteren om redenen besloten hiervan af te wijken.

    Daarnaast gaat het gerucht dat er nog kaarten beschikbaar zouden zijn. Alle 470 beschikbare kaarten (10 bussen) zijn door de supportersclub verkocht. In het gastenvak in Deventer passen 500 personen. De overige 30 plaatsen worden ingenomen door stewards. Supporters die op de reservelijst staan hebben dus geen mogelijkheid om morgen alsnog een kaartje te kopen bij de supportersclub.

    FC Zwolle    Maak melding

Reageer