Steun Weblog Zwolle voor de Vrijwilligersprijs

Inwoners van Overijssel krijgen de kans om hun favoriete vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie in Overijssel te kiezen voor de Overijsselse Vrijwilligersprijs. Weblog Zwolle is als organisatie ook genomineerd! Bij deze willen we onze bezoekers, die nog geen stem uitgebracht hebben, vragen Weblog Zwolle te steunen. STEM via de banner aan de linker zijde van de Hoofdpagina!!

Er staan maar liefst 80 voorgedragen vrijwilligers en 56 organisaties te wachten op een stem vanuit het publiek. De kandidaten zijn te vinden op de website van Overijsselsevrijwilligersprijs. Geef direct je stem! De winnaars worden op 28 september bekendgemaakt.

Overijssel zet haar vrijwilligers jaarlijks in het zonnetje met de Overijsselse Vrijwilligersprijs!

En niet geheel zonder reden. Een kwart van de inwoners van Overijssel doet namelijk actief aan vrijwilligerswerk. Mensen die werk verrichten dat onbetaalbaar is. Zij leveren op deze manier een onvervangbare bijdrage aan de samenleving. Om deze vrijwilligers op een bijzondere manier in het zonnetje te zetten, wordt elk jaar de Overijsselse Vrijwilligersprijs uitgereikt.

Prijzen

Er zijn drie prijzen voor individuele vrijwilligers, drie prijzen voor vrijwilligersorganisaties en een wisselprijs voor gemeenten. De prijzen voor de gemeente en de individuele vrijwilligers zijn kunstwerken. De prijzen voor de organisaties zijn geldbedragen:

1e prijs: € 1000,-
2e prijs: € 750,-
3e prijs: € 500,-

Artikel delen:

Reageer